Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποιοι κατασκευαστές θα πάρουν μέρος στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοι κατασκευαστές θα πάρουν μέρος στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

NEWSMOTO

Ποιοι κατασκευαστές θα πάρουν μέρος στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

NEWSMOTO

Για πρώτη φορά όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα δώσουν βροντερό παρόν στο Metropolitan Expo.

Advertisement
Advertisement

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου 2024 το κοινό της μοτοσικλέτας θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί τη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσικλέτας που έχει γίνει ποτέ. Λέμε μεγαλύτερη έκθεση διότι αυτήν τη φορά και έπειτα από πάρα πολλά χρόνια μια έκθεση μοτοσικλέτας θα πραγματοποιηθεί επιτέλους σε έναν κανονικό εκθεσιακό χώρο.

Και φυσικά το No1 ΜΜΕ για την μοτοσικλέτα, το newsMOTO, θα δώσει βροντερό παρόν με πολλές εκπλήξεις!

Το Metropolitan Expo λοιπόν θα ανοίξει τις πύλες του και θα φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες εταιρείες μοτοσικλέτας ανεβάζοντας το επίπεδο στο σημείο που αξίζει στους δύο τροχούς στη χώρα μας. Οι λάτρεις των δύο τροχών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλέτας και scooter, να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και όλες τις νέες υπηρεσίες του κλάδου.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να κάνουν test ride σε μοναδικά μοντέλα δικύκλων ενώ θα παρουσιαστούν αρκετά events και happenings. Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσικλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στη διοργάνωσή της, στην οποία θα μετέχουν κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

Φέτος, σε αντίθεση με τα άλλα χρόνια, το παρόν στην έκθεση θα δώσουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις των δύο τροχών. Πιο αναλυτικά στον χώρο του Metropolitan Expo θα εμφανιστούν οι AJP, ASUS, Bajaj, Benelli, Blueshark, BMW Motorrad, Brixton, Buggy Motors, CFMoto, Daytona Best Electric, Daytona Motors, Ducati, Ecooter, E-FUN, Electricmoto, ΕMOUV by Eurolamp, E-Ride, Ezi, Fangpower/Sheng Wo, Gasgas, Gowow, Honda, Horwin, Husqvarna, Hyosung, Kawasaki, Keeway, Kove, KTM, Kymco, Lvneng, Malaguti, MBP, Moto Morini, MV Agusta, Nerva, Next Electric, Ohvale, Peugeot Motocycles, Polaris, Powerland, QjMotor, RKS, Royal Alloy, Royal Enfield, Segway, Suzuki, SWM, SYM, Talaria, TGB, Tinbot, TM Moto, Tomini, Triumph Motorcycles, UM Motorcycles, VMoto, Voge, Yadea, Yamaha, YCF και Zontes.

Το ωράριο της έκθεσης είναι τις καθημερινές 14:00 – 21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00.