Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για την Vespa GTS (+video)

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για την Vespa GTS (+video)

NEWSMOTO

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για την Vespa GTS (+video)

NEWSMOTO

Η Piaggio Hellas προσφέρει μαζί με κάθε νέα Vespa GTS χωρίς χρέωση ένα από τα πακέτα γνήσιων αξεσουάρ της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόνο μερικές εβδομάδες από την παρουσίαση της νέας γενιάς των Vespa GTS και έχουμε ήδη εξαιρετικά νέα από την Piaggio. Η θρυλική και άκρως γοητευτική GTS είναι πλέον διαθέσιμη από την Vespa με δώρο πακέτο αξεσουάρ αξίας έως 730 ευρώ!

Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa GTS 125 ή 300 κ.εκ. η Piaggio Hellas προσφέρει χωρίς επιπλέον χρέωση ένα από τα προτεινόμενα πακέτα γνήσιων αξεσουάρ για να προσαρμόσετε τη νέα σας Vespa στις δικές σας προτιμήσεις και να ενισχύσετε το επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο ιταλικό scooter για το 2023 είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις, GTS, GTS Super, GTS SuperSport και GTS SuperTech. Η κάθε μια από τις εκδόσεις συνοδεύεται από το δικό της εξοπλισμό και ιδιαίτερο χρωματισμό με την Vespa να έχει προσθέσει συστήματα όπως Keyless σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, έγχρωμη οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας και USB θύρες φόρτισης.

Ο κινητήρας της Vespa είναι αναβαθμισμένος για να ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Στην περίπτωση της GTS 125, ο κινητήρας είναι ο νέο i-get με έμφαση στην οικονομία και τις καλές επιδόσεις, ενώ στην περίπτωση της GTS 300 έχει χρησιμοποιηθεί το σύνολο HPE (High Performance Engine) το οποίο συναντάμε στο καινούριο Beverly 300 hpe.

Advertisement

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και η εμπρός ανάρτηση είναι καινούρια με επανασχεδιασμένο το παραδοσιακό μονόμπρατσο σύστημα, ενώ αρκετά σημεία εργονομίας έχουν βελτιωθεί όπως η σέλα, το πάτωμα και η τοποθέτηση του τιμονιού.

Advertisement

Οι καινούριες Vespa GTS 125 και Vespa GTS 300 είναι διαθέσιμες στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio Hellas με τις τιμές να ορίζονται για την GTS 125 στις 5.499 ευρώ και για την GTS 300 στις 6.499 ευρώ.

Βίντεο της νέας Vespa GTS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε τέσσερις εκδόσεις η ανανεωμένη -και αγέραστη- Vespa GTS (+video)
Vespa 60 ετών ζωντανεύει ξανά! (+video)
Νέα Vespa Pic Nic