Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πανελλαδικές παρουσιάσεις για Ducati και Yamaha

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πανελλαδικές παρουσιάσεις για Ducati και Yamaha

NEWSMOTO

Πανελλαδικές παρουσιάσεις για Ducati και Yamaha

NEWSMOTO

Άνοιξε τις πύλες του το Athens Motoshow χθες το απόγευμα στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι – Μεγάλο το ενδιαφέρον με συνεχή αύξηση επισκεψιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Η industrial αισθητική του χώρου ταιριάζει άψογα με τη μοτοσικλέτα δημιουργώντας ένα περιβάλλον φιλικό για τον επισκέπτη με άμεση πρόσβαση σε όλα τα μοντέλα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο χώρος γέμισε από κόσμο γεγονός που χαροποίησε όλους τους εκθέτες και βεβαία είδαμε όλοι πως αυτή η απουσία έκθεσης τα δυο χρόνια της πανδημίας δημιουργήσαν δίψα και λαχτάρα για την μοτοσυκλέτα.

Μεγάλες και ηχηρές παρουσίες όπως κάθε φορά είχαν οι Ducati και η Yamaha με κάποιες πανελλαδικές παρουσιάσεις να κλέβουν την παράσταση.

Advertisement
Advertisement

Στην Ducati ο κόσμος μπορεί να δει σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση το DesertX σε μια πρωτότυπη μορφή, μια μοτοσυκλέτα που τονίζουμε ακόμα δεν έχει γίνει πανευρωπαϊκή παρουσίαση δημοσιογράφων δίπλα στα Streetfighter V2 και Multistrada V2 καθώς και ένα συλλεκτικό Panigale με την υπογραφή του Troy Bayliss.

Advertisement

Η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ με εξίσου εντυπωσιακή παρουσία έδειξε και αυτή σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση το νέο Tenere 700 στην έκδοση World Raid, το XSR 900 και βέβαια το νέο ΤΜΑΧ 560 που οδηγήσαμε πριν λίγο καιρό στην Βαλένθια.

Advertisement

Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου. Οι ώρες λειτουργίας για τις καθημερινές 15:00 – 21:00 και για το σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το newsmoto by newsauto στο 7o Athens Motoshow
Διαγωνισμός: Το newsmoto σε στέλνει στο Athens Motoshow!
Athens Motoshow 2022: 7-10 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ