Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Super Houligan της Kramer προκαλεί εγκεφαλικά

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Super Houligan της Kramer προκαλεί εγκεφαλικά

NEWSMOTO

Ο Super Houligan της Kramer προκαλεί εγκεφαλικά

NEWSMOTO

Η Kramer κατασκεύασε το δεύτερο εντυπωσιακό της μοντέλο βασισμένο στην KTM 890 Duke.

Advertisement
Advertisement

Την Kramer την έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια από την εκπληκτική GP2-890R, μια supersport μοτοσικλέτα βασισμένη την 890 Duke. Η συγκεκριμένη δημιουργία ουσιαστικά έγινε η αφορμή η KTM να κατασκευάσει την RC 8C, μια μοτοσικλέτα περιορισμένης παραγωγής για αποκλειστική χρήση σε πίστα που έγινε διαθέσιμη το 2022 και το 2023.

Αυτήν τη φορά η Kramer αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στις streetfighter μοτοσικλέτες κατασκευάζοντας την Super Hooligan. Το μοντέλο πήρε το όνομά του από το ομώνυμο πρωτάθλημα μοτοσικλετών στην Αμερική το οποίο πραγματοποιείται με γυμνές μοτοσικλέτες και συγκεκριμένους τεχνικούς κανονισμούς.

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί ως βάση και πάλι την KTM 890 Duke, με πολλά στοιχεία να προέρχονται από την GP2-890R. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 889 κ.εκ. ο οποίος έχει απόδοση 140 ίππους. Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο ωστόσο είναι η μείωση του βάρους που έχει φτάσει στα επίπεδα των 140 κιλών, πιο χαμηλά δηλαδή και από το κατώτερο επίπεδο των κανονισμών του πρωταθλήματος Super Hooligan που είναι τα 158 κιλά.

Το πλαίσιο είναι βαμμένο κίτρινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις είναι της WP Apex πλήρως ρυθμιζόμενες. Τα φρένα έχει αναλάβει η Brembo και οι τροχοί είναι ελαφρού κράματος από αλουμίνιο. Όπως και στην supersport έκδοση GP2-890R, έτσι και στην Super Hooligan το ρεζερβουάρ καυσίμου βρίσκεται κάτω από τη σέλα του αναβάτη και η τάπα πλήρωσης γίνεται από την ουρά.

Advertisement

Η Kramer δεν έχει αποφασίσει αν θα διαθέσει την Super Hooligan για αγωνιστική χρήση, αλλά σίγουρα από τα σχόλια στα social media πολλοί ήταν εκείνοι που θα το έβαζαν άμεσα στο γκαράζ τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκαίνια για το νέο Central Store KTM-Husqvarna-GasGas στην Αθήνα
Θα σε χάλαγε να είχες δάσκαλο σε track day κάποιο αστέρι του MotoGP;
Εργονομική αναβάθμιση για το KTM 125 Duke του 2024 (+video)