Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Pecco Bagnaia κέρδισε την Pole position στο Austin

Ελλάδα 5:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Pecco Bagnaia κέρδισε την Pole position στο Austin

NEWSMOTO

Ο Pecco Bagnaia κέρδισε την Pole position στο Austin

NEWSMOTO

Με αρκετές πτώσεις και ανατροπές τελείωσε η μέρα στις κατατακτήριες στο Austin.

Advertisement
Advertisement

Ο Pecco Bagnaia σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2:02.781, χαρίζοντας του την τρίτη συνεχομένη pole της χρονιάς.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο πρωτοπόρος της παγκόσμιας κατάταξης, Fabio Quartararo με χρόνο 2:03.129, και διαφορά 0.348s πίσω από την κορυφή ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Marc Marquez με χρόνο 2:03.209 ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 441 ημέρες βρίσκεται στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Marc Marquez επί εφτά συνεχόμενα χρόνια ήταν το απόλυτο «αφεντικό» στο Τέξας, κατακτώντας όλες τις pole σταθερά.

Advertisement
Advertisement

Από την 4η θέση έχουμε τον Jorge Martin που δεν δίστασε να ακολουθήσει τον Marquez στην πρώτη έξοδο των οδηγών και να πέτυχει το 2:03.278, μπροστά από τον Takaaki Nakagami ενώ την κορυφαία εξάδα και την δεύτερη σειρά έκλεισε ο Johann Zarco!

Οι δύο Suzuki αύριο ξεκινάνε από την 7η και 8η θέση αντίστοιχα, με τον Alex Rins να κερδίζει για 75 χιλιοστά τον παγκόσμιο πρωταθλητή Joan Mir.

Advertisement

Την έκπληξη έκανε ο Luca Marini που θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά της εκκίνησης στο δεύτερο καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες φέτος.

Advertisement

Ο Jack Miller αν και ήταν σε πολύ καλή μέρα δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση μπροστά από την KTM του Brad Binder και την Honda του Pol Espargaro.

Καταστροφική ήταν η παρουσία της Aprilia με τον Aleix Espargaro να έχει 4 πτώσεις μέχρι στιγμής στην πίστα και μοιραία να μένει μόλις 19ος στις κατατακτήριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Ο Pecco Bagnaia κέρδισε την pole position στην πίστα του Aragon
Ο Pecco Bagnaia κέρδιζει την Pole position στο Misano
MotoGP Αυστρίας: Δεύτερη συνεχόμενη Pole position για τον Jorge Martin

Advertisement