Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

O Μίκι Μάους απέκτησε τη δική του Vespa

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Μίκι Μάους απέκτησε τη δική του Vespa

NEWSMOTO

O Μίκι Μάους απέκτησε τη δική του Vespa

NEWSMOTO

Θρυλική συνεργασία μεταξύ Vespa και Disney αποφέρει την μοναδική έκδοση Μίκι Μάους.

Advertisement
Advertisement

Η Vespa μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερες συνεργασίες δημιουργώντας ξεχωριστά μοντέλα που ξεχωρίζουν. Έχουμε ήδη απολαύσει ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες σε ανθρώπους της μόδας, όπως ο Σίν Γουίδερσπουν, σε ανθρώπους των τεχνών όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και σε εικονικά γεγονότα όπως το κινεζικό ημερολόγιο.

Πρόσφατα η Vespa ξεκίνησε μια συνεργασία με την Disney και την Pixar προβάλλοντας το θρυλικό scooter της στην ταινία Luca. Η συνεργασία Vespa και Disney φαίνεται πως θα μας δώσει ακόμα ένα ιδιαίτερο μοντέλο, αυτήν τη φορά αφιερωμένο στον ένα και μοναδικό ήρωα κινουμένων σχεδίων Μίκι Μάους.

Advertisement
Advertisement

Η Disney Mickey Mouse Edition by Vespa γεννήθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων της Disney και συνδυάζει κοινές αξίες των δύο εταιρειών όπως ελευθερία, διασκέδαση, ανεμελιά και φαντασία. Το μοντέλο που επιλέχθηκε για την συγκεκριμένη έκδοση είναι η Primavera με κινητήρες 50cc, 125cc και 150cc.

Ο χρωματικός συνδυασμός που έχει επιλεγεί είναι μαύρος με κόκκινο, κίτρινο και λευκό, τα ίδια δηλαδή χρώματα που χαρακτηρίζουν τον Μίκι Μάους. Οι τροχοί είναι βαμμένοι κίτρινοι για να θυμίζουν τα παπούτσια του Μίκι, ενώ οι μαύροι καθρέπτες κάνουν αναφορά στα αυτιά του ήρωα. Στα πλευρικά της Primavera υπάρχει ένα γραφικό με τη σιλουέτα του διάσημου ποντικιού, ενώ στη σέλα υπάρχει η υπογραφή του Μίκι Μάους.

Advertisement

Η Disney Mickey Mouse Edition by Vespa συνοδεύεται από ειδικό κράνος στα ίδια χρώματα με την Primavera.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η συλλεκτική Vespa 946 αφιερωμένη στο κινεζικό ημερολόγιο (+video)
Η Vespa βάζει χρώμα στη ζωή μας (+video)
Δοκιμή: Vespa GTS 300 Super Sport