Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

O Marcelo παίζει padel με τα αδέρφια Marquez (+video)

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Marcelo παίζει padel με τα αδέρφια Marquez (+video)

NEWSMOTO

O Marcelo παίζει padel με τα αδέρφια Marquez (+video)

NEWSMOTO

Ο Βραζιλιάνος star του ποδοσφαίρου βρήκε λίγο χρόνο να παίξει padel με τον Marc Marquez και τον αδερφό του Alex.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Ισπανία για μια μίνι προετοιμασία πριν επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις πριν από τα Χριστούγεννα. Μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού, ακολούθησε την ομάδα και Marcelo, ο Βραζιλιάνος άσσος για τον οποίο τόσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τους τελευταίους μήνες.

Ο Marcelo, στη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία βρήκε λίγο χρόνο να παίξει padel, κάτι που δεν είναι και τόσο περίεργο. Το εντυπωσιακό σε αυτό το σκηνικό ήταν ότι ο Βραζιλιάνος βρήκε στο γήπεδο δύο αναβάτες MotoGP για να παίξουν το γνωστό άθλημα ρακέτας.

 

View this post on Instagram
Advertisement
Advertisement

 

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Σε ένα μικρό βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο Instagram ο Marcelo φαίνεται να βγαίνει στο γήπεδο και μαζί του να είναι οι Marc Marquez και Alex Marquez. Τόσο ο αναβάτης της Repsol Honda όσο και ο αναβάτης της Gresini Ducati δείχνουν να διασκεδάζουν παρέα με τον παίχτη του Ολυμπιακού ο οποίος έχει ιδιαίτερα skills στο padel. Ο Marcelo πάντως το πρώτο πράγμα που έκανε όταν συναντήθηκε με τον Marquez ήταν να τον ρωτήσει αν είναι καλά το τραυματισμένο του χέρι.

Advertisement

Ο Βραζιλιάνος έχει δεχτεί σφοδρή κριτική από τη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό. Η φυσική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον αμυντικό που κουβαλούσε στις πλάτες του την Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Βραζιλίας. Ας ελπίσουμε, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι έστω και για μερικούς μήνες να δούμε τις πραγματικές ικανότητες του Marcelo στα ελληνικά γήπεδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι ατζαμήδες του MotoGP (+video)
MotoGP: Το πρώτο βήμα προς τη βιωσιμότητα
MotoGP Test 2023: Εκπλήξεις και απογοητεύσεις