Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

newsauto executive: SΥΜ Joymax Z 300

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsauto executive: SΥΜ Joymax Z 300

NEWSMOTO

newsauto executive: SΥΜ Joymax Z 300

NEWSMOTO

Μάθετε τα πάντα για το νέο SYM Joymax Z 300 σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Το Joymax Z 300 συνεχίζει την επιτυχία του Z 250 χρησιμοποιώντας τον γνωστό για την ισχύ και αξιοπιστία, κινητήρα F4 της SYM.

Με κινητήρα 300 κ.εκ. το Joymax Z έχει περισσότερη δύναμη και χάρη στις μικρότερες διαστάσεις του είναι ευέλικτο στην κίνηση της πόλης, ενώ οι αναβαθμίσεις της SYM σε συγκεκριμένα σημεία του scooter, δημιουργούν μία νέα άκρως ανταγωνιστική πρόταση.

O υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας αποδίδει 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 27,3 Nm στις 6.750 σ.α.λ. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό με τη μονάδα ελέγχου ECU να προέρχεται από την Keihin.

Advertisement
Advertisement

Το Joymax Z 300 φέρνει στο επίκεντρο τον αναβάτη. Με μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο 48 λίτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροπράγματα. Επιπλέον στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος, με θύρα USB QC2.0 για τη φόρτιση συσκευής.

Advertisement

Η νέα παρουσίαση μοτοσυκλετών του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο SYM Joymax Z 300, καθώς και να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε.

Δείτε την παρουσίαση

Advertisement