Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring

NEWSMOTO

Νέο MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring

NEWSMOTO

Το νέο “έργο τέχνης” της MV Agsuta που συμπεριλαμβάνεται στην γκάμα της για το 2022 ακούει στο όνομα Brutale 1000 Nürburgring.

Advertisement
Advertisement

Το τρομακτικό hyper naked της Ιταλικής μάρκας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους ανθρώπους της φημισμένης πίστας του Nurburgring και είναι έτοιμο να κατασπαράξει οτιδήποτε τολμήσει να βρεθεί μπροστά του.

Η Brutale 1000 Nurburgring εφοδιάζεται με τον εν σειρά Euro5 τετρακύλινδρο κινητήρα 998 κ. εκ. που αποδίδει 208 ίππους, ενώ η κατασκευή του –όπως μαρτυρά και το όνομα- έγινε σε συνεργασία με την θρυλική γερμανική πίστα.

Advertisement
Advertisement

Με την χρήση λοιπόν αγωνιστικού κιτ, η απόδοση της έκδοσης Nürburgring ανεβαίνει στους 215 ίππους στις  13.200 σ.α.λ. ενώ το βάρος πέφτει από τα 183 κιλά (στεγνά) στα 177.

Οι διαφορές του Brutale 1000 Nürburgring επεκτείνονται στα επανασχεδιασμένα μαρσπιέ, στους νέους οδηγούς των βαλβίδων και στον διαφορετικό χρονισμό των εκκεντροφόρων, ενώ στα ηλεκτρονικά η μοτοσυκλέτα διαθέτει νέο cornering ABS  της Continental, διαφορετική TFT οθόνη 5,5” και νέο αισθητήρα κιβωτίου.

Advertisement

Στο αγωνιστικό κιτ που συνοδεύει κάθε μοτοσυκλέτα, συμπεριλαμβάνεται η ολόκληρη εξάτμιση από τιτάνιο δοκιμασμένη από την MV Agusta στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, κατασκευασμένη από την Arrow.

Advertisement

Ξεχωριστή είναι και η βαφή της έκδοσης MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring που έχει ως βάση το ασημί και συνδυάζεται με κόκκινες λεπτομέρειες ως φόρος τιμής στην θρυλική πίστα Nurburgring.

Η Brutale 1000 Nurburgring θα παραχθεί σε μόλις 150 αντίτυπα με τιμή εκκίνησης τα 39.900 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
H MV Agusta μπαίνει στον κόσμο της “ηλεκτροκίνησης”
MV Agusta Turismo Veloce: Η εξέλιξη συνεχίζεται
MV Agusta Superveloce/Superveloce S: Classic Racer στα καλύτερά του