Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο ισχυρό scooter από την Yadea (+video)

Ελλάδα 22:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο ισχυρό scooter από την Yadea (+video)

NEWSMOTO

Νέο ισχυρό scooter από την Yadea (+video)

NEWSMOTO

Η Yadea παρουσίασε το νέο της scooter Voltguard VFV με ισχυρές επιδόσεις και πληθώρα εργονομικών.

Advertisement
Advertisement

Η Yadea έχει θέσει υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια στις βιώσιμες λύσεις μετακίνησης ετοιμάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες, εύκολα προσβάσιμες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα. Στην γκάμα της μπορεί να συναντήσει κανείς scooter, πατίνια και μοτοσικλέτες με μηδενικές εκπομπές ρύπων, ενώ συνεχώς παρουσιάζει νέα μοντέλα επεκτείνοντας την γκάμα της.

Πρόσφατα είδαμε την Yadea να παρουσιάζει την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσικλέτα Keeness VFD και τώρα ήρθε η ώρα για ένα πολλά υποσχόμενο ηλεκτρικό scooter. Το Voltguard VFV είναι ένα scooter επιπέδου 125 κ.εκ. με ικανές διαστάσεις και δυναμικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 5,5 kW (7 ίπποι) και η ροπή φτάνει στη μέγιστη τιμή της τα 189 Nm!

Advertisement
Advertisement

Η τελική ταχύτητα που επιτυγχάνει το scooter είναι τα 80 χλμ./ώρα, ενώ η επιτάχυνση από τα 0-50 χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε μόλις 4 δευτερόλεπτα. Είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες λιθίου 2 kWh η κάθε μία με σύστημα διαχείρισης BMS, αδιάβροχη επίστρωση και αυτονομία σχεδόν 200 χιλιομέτρων ανάλογα με τη χρήση. Το scooter διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω της επιβράδυνσης.

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών και τα φρένα αποτελούνται από δίσκο τόσο εμπρός όσο και πίσω με σύστημα συνδυασμένη πέδησης CBS. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το επίπεδο πάτωμα για εύκολη μεταφορά αντικειμένων και εύκολη αποβίβαση/επιβίβαση, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φτάνει τα 21 λίτρα.

Advertisement

Στον εξοπλισμό βρίσκουμε επίσης USB θύρα φόρτισης και έγχρωμη οθόνη πληροφοριών. Το Voltguard VFV μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, αρκεί να τηρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου (27 ετών, 6 χρόνια δίπλωμα και 5 μαθήματα).

Advertisement

Βίντεο του Voltguard VFV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εδώ θα βρεις τα ηλεκτρικά scooter και πατίνια της Yadea
«Ηλεκτρικές» προσφορές από τη Yadea (+video)
Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου TRK της Benelli (+video)

Advertisement