Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Εδώ θα βρεις τα ηλεκτρικά scooter και πατίνια της Yadea

Ελλάδα 6:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εδώ θα βρεις τα ηλεκτρικά scooter και πατίνια της Yadea

NEWSMOTO

Εδώ θα βρεις τα ηλεκτρικά scooter και πατίνια της Yadea

NEWSMOTO

Η Yadea παρουσίασε τη νέα της ιστοσελίδα στην Ελλάδα με όλα τα μοντέλα του παρόντος και του μέλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Η Yadea βρίσκεται στη χώρα μας από τις αρχές του 2022 προσφέροντας τα ηλεκτρικά της scooter και πατίνια στο κοινό της Ελλάδας. Μέσω της Mototrend SA, αντιπροσωπείας των Kymco και Voge, η εταιρεία απέκτησε πλέον τη δική της ιστοσελίδα μέσα από την οποία ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα προϊόντα της φίρμας.

H Υadea ιδρύθηκε το 1997 και ασχολείται αποκλειστικά με τη σχεδίαση, κατασκευή και διάθεση ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών προδιαγραφών. Ανάμεσα στα προϊόντα της γκάμας της είναι τα ηλεκτρικά μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες, τα ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα και τα ηλεκτρικά πατίνια τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία των συστημάτων ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Βασισμένος στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, η ιστοσελίδα της Yadea προσφέρει πληροφόρηση ικανή να καλύψει κάθε απορία, τόσο για τα προϊόντα της και τους ευνοϊκούς όρους απόκτησής τους, όσο και για την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας. Στην γκάμα της Yadea στην Ελλάδα μπορεί να βρει κανείς ηλεκτρικά scooter της κατηγορίας L1 (μικροκινητηκότητας), της κατηγορίας L3 (για ταχύτητες πάνω από 45 χλμ/ώρα), scooter για επαγγελματική χρήση και ηλεκτρικά πατίνια.

Η Yadea επενδύει πολλά στο να εξελίσσει συνεχώς ηλεκτρικά οχήματα που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, σχεδιάζοντας και αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης έχει εφαρμόσει γραφένιο (υλικό νανοτεχνολογίας) σε μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων και δημιούργησε ένα νέο τύπο μπαταριών ηλεκτρικών δικύκλων που προσφέρουν υψηλότερη ένταση, καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και υψηλή διαπερατότητα φωτός.

Advertisement

Η ιστοσελίδα www.yadea.net.gr δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει πρόσβαση σε αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε μοντέλο, προκειμένου να αποφασίσει τι είναι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Παράλληλα, μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τις επιδοτήσεις που ισχύουν σε κάθε μοντέλο, όπως επίσης και για το νομικό καθεστώς του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Yamaha: Υποστήριξη στο Ironman 70.3 από γη και θάλασσα
Αυτές είναι οι 10 πιο προσιτές μοτοσικλέτες στα 125 κ.εκ.
Triumph Daytona Moto2 765: Πιο κοντά στα Grand Prix δεν γίνεται