Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νεανική προσέγγιση στα 650άρια Royal Enfield του 2023

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νεανική προσέγγιση στα 650άρια Royal Enfield του 2023

NEWSMOTO

Νεανική προσέγγιση στα 650άρια Royal Enfield του 2023

NEWSMOTO

Η Royal Enfield αποφάσισε να βάλει χρώμα και αν δώσει ζωή στα Continental GT 650 και Interceptor 650.

Advertisement
Advertisement

Η Royal Enfield, στο Σαλόνι της Λυών στη Γαλλία παρουσίασε μια ανανεωμένη σειρά από Interceptor 650 και Continental GT 650 με τολμηρούς χρωματισμούς και μικρές εργονομικές αναβαθμίσεις.

Τα δύο μοντέλα αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην γκάμα των μοντέλων 650 κ.εκ. με την ινδική μάρκα να θέλει να δώσει ένα αέρα ανανέωσης και σε αυτές τις μοτοσικλέτες, όπως έκανε με την σειρά των 350 πριν από μερικούς μήνες.

Στην περίπτωση του Interceptor 650 η μοτοσικλέτα απέκτησε δύο πολύ όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων που ονομάζονται Black Ray και Barcelona Blue. Η πρώτη είναι σε ματ μαύρο με χρυσές πινελιές και η δεύτερη είναι σε ένα βαθύ μπλε με πορτοκαλί και κίτρινες πινελιές.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του Continental GT 650 έχουμε τις Apex Grey και Slipstream Blue. Η πρώτη έχει βαμμένο γκρι το ρεζερβουάρ με μια πορτοκαλί λωρίδα, ενώ η δεύτερη έχει έναν συνδυασμό μαύρου και μπλε.

Advertisement

Η Royal Enfield προχώρησε και σε μικρές εργονομικές αναβαθμίσεις κάνοντας πιο άνετη τη σέλα με καλύτερη στήριξη ιδιαίτερα στην περίπτωση του Continental. Παράλληλα, έχει αλλάξει θέση ο επιλογές σχέσεων, ενώ έχουν προστεθεί LED φωτιστικά σώματα και USB θύρα φόρτισης.

Όλες οι νέες εκδόσεις έχουν μαύρη απόχρωση στις εξατμίσεις και τον κινητήρα τονίζοντας τον αγριεμένο χαρακτήρα τους, ενώ καινούριες είναι και οι χυτές ζάντες με tubeless ελαστικά.

Advertisement

Οι δύο μοτοσικλέτες είναι άμεσα διαθέσιμες από το δίκτυο της Muvus στην τιμή των 7.490 ευρώ για το Interceptor 650 και 7.590 ευρώ για το Continental GT 650.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι καινούριο φέρνει το Royal Enfield Super Meteor 650 (+video)
Ποια είναι η τιμή του Royal Enfield Super Meteor 650
Αλλάζει σελίδα η Royal Enfield

Advertisement