Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Χτύπησε ξανά ο Lorenzo

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Χτύπησε ξανά ο Lorenzo

NEWSMOTO

MotoGP: Χτύπησε ξανά ο Lorenzo

NEWSMOTO

Η ατυχία χτύπησε ξανά τη πόρτα του Χόρχε Λορένθο, που στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σάχσενρινγκ είχε μία άσχημη πτώση που τον στέλνει ξανά στο χειρουργείο! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός είχε σπάσει την κλείδα του στα ελεύθερα του MotoGP του Άσεν, μεταφέρθηκε στη Βαρκελώνη όπου εγχειρίστηκε και επέστρεψε στην Ολλανδία όπου πραγματοποίησε πραγματικό έπος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα.

Μόνο που αυτή τη φορά, η πτώση θα στοιχήσει πραγματικά στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha που είχε ένα φοβερό high-side στη στροφή 10, έπεσε με τον τραυματισμένο του ώμο και οι ακτινογραφίες τις οποίες έκανε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, έδειξαν πως υπάρχει ζημιά στη μεταλλική πλάκα που είχε τοποθετηθεί στη κλείδα του!

Ως αποτέλεσμα, ο Ισπανός αποσύρθηκε από το MotoGP της Γερμανίας και επέστρεψε στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, για να διορθωθεί η ζημιά.

Advertisement
Advertisement

“Αποφάσισα να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Προτιμώ να επικεντρωθώ στη νέα επέμβαση ώστε να επιδιορθωθεί μια και καλή το πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να αποθεραπευτώ και να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο Λορένθο.

Ο Ισπανός είναι δεύτερος στη βαθμολογία, εννέα πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ντάνι Πεδρόσα, που εκτός απροόπτου, την Κυριακή θα διευρύνει το προβάδισμα του. Πράγμα που όλα δείχνουν πως ίσως κάνει ξανά σε μία εβδομάδα αφού ακολουθεί το MotoGP της Laguna Seca.