NEWSMOTO

MotoGP: Τετ-α-τετ με τα αδέρφια Μάρκεθ (+video)

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Τετ-α-τετ με τα αδέρφια Μάρκεθ (+video)

NEWSMOTO

MotoGP: Τετ-α-τετ με τα αδέρφια Μάρκεθ (+video)

NEWSMOTO

Οι Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ συζητούν για την καινούρια χρονιά στο MotoGP που θα τους βρει στην ίδια ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Η κρίσιμη απόφαση του Μαρκ Μάρκεθ να εγκαταλείψει την Repsol Honda στο τέλος του 2023 αναστάτωσε τον κόσμο του MotoGP. Ο Ισπανός βλέποντας ότι η Honda δεν μπορεί – τουλάχιστον άμεσα – να κοντράρει την Ducati, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του με την πανίσχυρη ιταλική μοτοσικλέτα με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή.

Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία που του έδωσε η Gresini Racing και το 2024 θα βρεθεί στην ομάδα που αγωνίζεται ο αδερφός του Άλεξ Μάρκεθ. Από τις πρώτες δοκιμές χειμώνα στη Βαλένθια τον περασμένο Νοέμβριο φάνηκε ότι κάτι καλό θα δούμε από τον Μάρκεθ τη νέα χρονιά και ήδη οι αντίπαλοί του έχουν αρχίσει να ανησυχούν για το επίπεδο που θα παρουσιαστεί ο Ισπανός.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα της Gresini Racing έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση της ομάδας με τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας στις 20 Ιανουαρίου και εκεί θα γίνει παράλληλα η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μαρκ Μάρκεθ με την ομάδα. Μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση τα αδέρφια Μάρκεθ είχαν την ευκαιρία να δώσουν μια κοινή συνέντευξη που οργάνωσε η Estrella Galicia 0.0.

Advertisement

Στη συνέντευξη τα αδέρφια τόνισαν το γεγονός ότι έχουν βρεθεί ξανά στην ίδια ομάδα – τότε στην Repsol Honda – και γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον. Σίγουρα θα έχουν καλή συνεργασία, αλλά από την άλλη θα έχουν μεγάλη κόντρα αφού ο Άλεξ έχει περισσότερη εμπειρία με την Ducati. Ο Άλεξ πάντως προειδοποιεί τον αδερφό του ότι πρέπει στους πρώτους αγώνες να είναι ήρεμος διότι το επίπεδο των αναβατών της Ducati είναι πολύ υψηλό.

Δείτε τη συνέντευξη των αδερφών Μάρκεθ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Τι είπε ο Μαρκ Μάρκεθ για την Ducati
MotoGP: Ο Κουαρταραρό έπεσε θύμα ομοφοβικών σχολίων στα social media
Τι κάνει μια KTM MotoGP στο χιονοδρομικό κέντρο; (+video)