Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP San Marino: Οδοστρωτήρας Bagnaia έκανε το 4 στα 4 στο Misano

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP San Marino: Οδοστρωτήρας Bagnaia έκανε το 4 στα 4 στο Misano

NEWSMOTO

MotoGP San Marino: Οδοστρωτήρας Bagnaia έκανε το 4 στα 4 στο Misano

NEWSMOTO

Ο Pecco Bagnaia ήταν ο μεγάλος νικητής του συναρπαστικού αγώνα στο Misano της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Όλοι περίμεναν τους αναβάτες της Ducati να κυριαρχήσουν στο Grand Prix του San Marino, κάτι που επιβεβαιώθηκε σε έναν αγώνα MotoGP, ο οποίος ήταν συναρπαστικός μέχρι την τελευταία του στροφή. Ο Pecco Bagnaia με την εργοστασιακή Ducati ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα.

Ο Ιταλός ξεκίνησε δυνατά και από την αρχή πήρε την πρωτοπορία. Παρά τις προσπάθειες πρώτα του Maverick Vinales και έπειτα του Enea Bastianini κράτησε την ψυχραιμία του, συνέχισε τον δυνατό του ρυθμό και τελικά έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη νίκη για τον Bagnaia, ο οποίος γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της Ducati που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, ο Ιταλός πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 30 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Fabio Quartararo.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο μελλοντικός ομόσταβλος του Bagnaia, Enea Bastianini. Ο νεαρός Ιταλός είχε απίθανο ρυθμό και με ευκολία έμεινε στη μάχη της νίκης σε όλο τον αγώνα. Στον τελευταίο γύρο μάλιστα έκανε την επίθεσή του στον Bagnaia, ωστόσο δεν είχε αποφασιστικότητα και έμεινε τελικά στη 2η θέση. Την τελευταία θέση του βάθρου συμπλήρωσε ο Maverick Vinales με την εργοστασιακή Aprilia ο οποίος ουσιαστικά ήταν ο μόνος που κοίταξε στα μάτια τις Ducati.

Advertisement

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Luca Marini με την Ducati του Valentino Rossi, ενώ ο πρωταθλητής Fabio Quartararo βρέθηκε στην 5η θέση. Ο Γάλλος της Yamaha έκανε προσεκτικό αγώνα, κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Aleix Espargaro, αλλά πλέον βλέπει τον Bagnaia να προελαύνει, κάτι που σίγουρα θα τον προβληματίσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Advertisement

Στη δεκάδα βρέθηκαν επίσης οι Aleix Espargaro, Alex Rins, Brad Binder, Jorge Martin και Alex Marquez. Σημαντικότερες πτώσεις στον αγώνα ήταν εκείνες του Johann Zarco στην αρχή του αγώνα, του Jack Miller τη στιγμή που βρισκόταν στην πρώτη θέση και του Marco Bezzecchi.

Αποτελέσματα Αγώνα
Βαθμολογία Πρωταθλήματος

Επόμενος αγώνας στην πίστα Motorland Aragon της Ισπανίας σε δύο εβδομάδες (16-18 Σεπτεμβρίου).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απορείτε ακόμα για την φυσική κατάσταση των αναβατών MotoGP;
MotoGP San Marino Κατατακτήριες : Ένας Αυστραλός χάλασε το πάρτι των Ιταλών
MotoGP: Τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού παζλ