Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Σαν Μαρίνο: Εντυπωσιακή pole για τον Μαρτίν

Ελλάδα 4:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP Σαν Μαρίνο: Εντυπωσιακή pole για τον Μαρτίν

NEWSMOTO

MotoGP Σαν Μαρίνο: Εντυπωσιακή pole για τον Μαρτίν

NEWSMOTO

Ο Χόρχε Μαρτίν κατατρόπωσε τους αντιπάλους του και πήρε την pole position στο Μιζάνο.

Advertisement
Advertisement

Ο Χόρχε Μαρτίν έκλεψε την παράσταση στο Μιζάνο κατακτώντας μια επιβλητική pole position. Ο Ισπανός της Pramac Ducati Racing είχε σε όλες τις περιόδους δοκιμών από την Παρασκευή εξαιρετικό ρυθμό και όταν χρειάστηκε να γράψει έναν πολύ γρήγορο γύρο το έκανε ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση.

Ο Μαρτίν έχει αντιληφθεί ότι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία του να μειώσει τη διαφορά από τον τραυματία Μπανάια και ανταποκρίνεται άψογα μέχρι στιγμής. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Μάρκο Μπεζέκι ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στο χέρι από τη Βαρκελώνη, σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο με την Mooney VR46 Ducati.

Ο Πέκο Μπανάια δεν το βάζει κάτω και κατάφερε στο Μιζάνο όχι μόνο να αγωνιστεί, αλλά να πάρει και την 3η θέση στις κατατακτήριες. Ο Ιταλός έχει σφίξει τα δόντια για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και μένει να δούμε στους αγώνες αν θα αντέξει την πίεση το πόδι του.

Advertisement

Στην 4η θέση βρέθηκε ο φορμαρισμένος Μάβερικ Βινιάλες με την Aprilia έχοντας τον ομόσταβλό του Αλέιξ Εσπαργκαρό λίγο πιο πίσω στην 6η θέση. Ο Ντάνι Πεντρόζα ήταν εκείνος που κέρδισε το χειροκρότημα όλων καθώς κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την 5η θέση. Ο αναβάτης δοκιμών της KTM που κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Μιζάνο, ήταν εντυπωσιακός φέρνοντας την RC16 στη δεύτερη σειρά του grid.

Στη δεκάδα βρέθηκαν επίσης οι Μπίντερ, Μαρίνι, Μαρκ Μάρκεθ και Μιγκέλ Ολιβέιρα. Σε μερικές ώρες στις 16:00 πραγματοποιείται ο Αγώνας Sprint του Σαν Μαρίνο.

Advertisement

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Σαν Μαρίνο: Πρόγραμμα και προβλέψεις
MotoGP Καταλονίας: «1-2» η Aprilia, σοβαρό ατύχημα και τραυματισμός Μπανάια
MotoGP:Τέλος ο Μορμπιντέλι από τη Yamaha, στη θέση του ο Ρινς