Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Ο εφιάλτης του Alex Rins (+video)

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Ο εφιάλτης του Alex Rins (+video)

NEWSMOTO

MotoGP: Ο εφιάλτης του Alex Rins (+video)

NEWSMOTO

Η LCR Honda βρήκε έναν διασκεδαστικό τρόπο να παρουσιάσει τον καινούριο της αναβάτη Alex Rins για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Οι παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP για το 2023 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μετά την εντυπωσιακή έλευση της Mooney VR46 του Valentino Rossi σειρά πήρα η ομάδα του Lucio Cecchinello. Η ομάδα LCR Honda φέτος υποδέχτηκε στις τάξεις της έναν πολύ ικανό αναβάτη με πολλές νίκες στο ενεργητικό του, τον Ισπανό Alex Rins.

Ο Rins προέρχεται από την άκρως επιτυχημένη πορεία τα προηγούμενα χρόνια με την Suzuki και ιδιαίτερα το 2022 κατάφερε να κερδίσει και να ανέβει στο βάθρο περισσότερες από μία φορές. Ο Ισπανός πλέον πέρασε στις τάξεις της Honda και το HRC μαζί με την LCR Honda για να τον καλωσορίσουν, του ετοίμασαν ένα πολύ όμορφο βίντεο στην παρουσίαση της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Ο Rins εμφανίζεται στο γκαράζ του όταν δέχεται μια παραγγελία με πολλές κούτες που είχαν το λογότυπο της LCR πάνω τους. Ένα μήνυμα στο πάνω μέρος μιας κούτα έγραφε ότι έπρεπε να συναρμολογήσει μόνος του τη μοτοσικλέτα του και μάλιστα να το κάνει σε 12 ώρες, για να είναι έτοιμη στην παρουσίαση που θα ξεκινούσε την επόμενη μέρα.

Ο Rins δεν καταφέρνει να κατασκευάσει τη μοτοσικλέτα και μένει αγχωμένος να ψάχνει να βρει μια λύση. Τελικά, όλα αυτά ήταν ένα όνειρο ή μάλλον ένας εφιάλτης από τον οποίο ξυπνάει ο Ισπανός με το χτύπημα του τηλεφώνου του. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Lucio Cecchinello υποδέχεται τον Rins σε μια χρονιά με πολλές προσδοκίες τόσο για την ομάδα όσο και για τον αναβάτη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της LCR Honda.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mooney VR46 MotoGP: Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Valentino Rossi (+video)
Ιδού η ομάδα GasGas Tech3 του MotoGP (+video)
MotoGP: Ποια εργοστάσια ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν την περσινή ECU