Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Νυστέρι για τον Aleix Espargaro

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Νυστέρι για τον Aleix Espargaro

NEWSMOTO

MotoGP: Νυστέρι για τον Aleix Espargaro

NEWSMOTO

Ο Aleix Espargaro μπήκε στο χειρουργείο μόλις δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Οι δοκιμές MotoGP του Portimao το διήμερο 12-13 Μαρτίου αποδείχτηκαν κάτι παραπάνω από προβληματικές για τον Aleix Espargaro. Ο Ισπανός αναβάτης της Aprilia δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε το διήμερο των δοκιμών καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο χέρι του.

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα επέστρεψε στο χέρι του Espargaro και μάλιστα με την πιο ενοχλητική μορφή του που είναι η διόγκωση των ιστών. Οι αποφάσεις λοιπόν έπρεπε να παρθούν σύντομα και μετά το τέλος των δοκιμών ο Ισπανός επισκέφτηκε το νοσοκομείο Universitari Dexeus στη Βαρκελώνη.

Advertisement
Advertisement

Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα ήταν αρκετά μεγάλο και συνέστησαν στον αναβάτη της Aprilia να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Χωρίς λοιπόν να έχει άλλη επιλογή και με το ρίσκο του να μην είναι απόλυτα έτοιμος στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, ο Espargaro δέχτηκε να γίνει η επέμβαση για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleix 41 (@aleixespargaro)

Advertisement

Πλέον ο Espargaro έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος στις 24 Μαρτίου που ξεκινάει το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο της χρονιάς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών το χέρι του θα είναι σε ικανοποιητική κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί ξεκούραση και ακινησία. Ο ίδιος ο Ισπανός ανάφερε στα social media: «Η επέμβαση έγινε. Είχα αρκετή πίεση στον καρπό μου, τώρα ελευθερώθηκε και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Δοκιμές Portimao: Πιάστε την Ducati
Aprilia MotoGP 2023: Υψηλές προσδοκίες (+video)
Mooney VR46 MotoGP: Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Valentino Rossi (+video)