Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Νίκη του Bastianini στο Le Mans

Ελλάδα 6:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Νίκη του Bastianini στο Le Mans

NEWSMOTO

MotoGP: Νίκη του Bastianini στο Le Mans

NEWSMOTO

Με πολλές πτώσεις και μπόλικη δράση τέλειωσε ο 7ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος MOTOGP στην πίστα Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Ο Enea Bastianini πήρε την τρίτη του νίκη φέτος δίνοντας στην ομάδα Gresini την τρίτη της νίκη για φέτος αλλά και μια τρίτη  θέση στην ως τώρα βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και αμέσως βρέθηκε ανάμεσα στους τρεις πρώτους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati, Jack Miller και Pecco Bagnaia.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε το εργοστασιακό Ducati του Jack Miller που έκανε ένα πολύ καλό και σταθερό αγώνα σήμερα ενώ το βάθρο έκλεισε ο Aleix Espargaro χαρίζοντας στην Aprilia το τρίτο συνεχόμενο βάθρο, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Fabio Quartararo με την Yamaha ο οποίος έκανε μια πολύ κακή εκκίνηση και αναγκάστηκε να παλέψει μέχρι τελικά να φτάσει στην 4η θέση, στην 5η θέση τερμάτισε ο  Johann Zarco (PRamac Ducati) και στην 6η ο Marc Marquez (Repsol Honda).

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Takaaki Nakagami (Honda), μπροστά από το πρώτο ΚΤΜ με τον Brand Binder, τον Luca Marini και το δεύτερο Aprilia με τον Maverick Vinales.

Advertisement

Καταστροφική μέρα είχε η Suzuki αφού και οι δυο αναβάτες (Mir και Rins) είχαν πτώσεις ενώ ήταν στην κορυφαία 5αδα και πάλευαν για το βάθρο.

Advertisement

Ο Poleman, Pecco Bagnaia που οδήγησε τον αγώνα σχεδόν μέχρι το τέλος, είχε και αυτός πτώση παλεύοντας με τον Bastianini για την πρώτη θέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
MotoGP Le Mans: Νέο ρεκόρ πίστας από τον Pecco Bagnaia
Δοκιμή: Suzuki V-STROM 1050 XT (+video)
2ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2022