Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP LeMans: Υπόθεση Honda τα ελεύθερα

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP LeMans: Υπόθεση Honda τα ελεύθερα

NEWSMOTO

MotoGP LeMans: Υπόθεση Honda τα ελεύθερα

NEWSMOTO

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη πρώτη φετινή του νίκη, στη Χερέθ της Ισπανίας, ο Ντάνι Πεδρόσα σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη πρώτη ημέρα δράσης και του γαλλικού MotoGP! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν ταχύτερος τόσο στη πρωινή όσο και στην απογευματινή πε΄ριοδο ελεύθερων δοκιμών στο θρυλικό σιρκουί Λε Μαν, με τον καλύτερο χρόνο του στο 1.34.035! Μόλις 0.134 πίσω του ήταν ο συμπατριώτης του, Μαρκ Μάρκεθ, με τις εργοστασιακές Honda RC213V να κάνουν το 1-2!

Σε απόσταση αναπνοής οι δύο εργοστασιακές Yamaha, με τον Βαλεντίνο Ρόσι μόλις 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργό από τον Μάρκεθ, την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χόρχε Λορένθο, ήταν άλλα 28 χιλιοστά πιο αργός.

Τα ελεύθερα έγιναν σε στεγνό οδόστρωμα ωστόσο ο γεμάτος σύννεφα ουρανός, κράτησε χαμηλά τις θερμοκρασίες. Όλοι οι αναβάτες σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους τους στο FP2, όπου οι πρώτοι δέκα, επέλεξαν τα πιο σκληρά Bridgestone εμπρός και τη πιο μαλακή γόμα πίσω.

Advertisement
Advertisement

Πέμπτος χρόνος για τον Γερμανό Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda, μπροστά από τη Yamaha Tech 3 του Καλ Κράτσλοου και τις δύο εργοστασιακές Ducati με τους Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Νίκι Χέιντεν.


Φωτογραφίες: Bridgestone Media