Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Ιαπωνίας Sprint: Ο Μαρτίν συνεχίζει το… βιολί του

Ελλάδα 18:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Ιαπωνίας Sprint: Ο Μαρτίν συνεχίζει το… βιολί του

NEWSMOTO

MotoGP Ιαπωνίας Sprint: Ο Μαρτίν συνεχίζει το… βιολί του

NEWSMOTO

Ο Χόρχε Μαρτίν ήταν ο μεγάλος νικητής στον Αγώνα Sprint του Μοτέγκι μειώνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Η Ιαπωνία και η πίστα του Μοτέγκι μας έχει συνηθίσει σε υψηλού επιπέδου θέαμα και συναρπαστικές εξελίξεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον Αγώνα Sprint του Σαββάτου για το MotoGP. Εκείνος παρόλα αυτά που συνέχισε ανεπηρέαστος να δείχνει την απίστευτη φόρμα του είναι ο Χόρχε Μαρτίν.

Ο αναβάτης της Pramac Racing Ducati ξεκίνησε δυνατά από την pole position και αμέσως οδήγησε την κούρσα γράφοντας στους πρώτους γύρους τα καλύτερα περάσματα. Έχοντας τον Μπραντ Μπίντερ με την KTM πίσω του ήταν αρκετά προσεκτικός και απέφυγε τα λάθη χτίζοντας σταδιακά τη διαφορά.

Στο τέλος κατάφερε να πάρει μια ακόμα σημαντική νίκη μειώνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τον Πέκο Μπανάια στη βαθμολογία (8 βαθμοί). Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο πολύ δυνατός στην Ιαπωνία Μπραντ Μπίντερ με την εργοστασιακή KTM ο οποίος έκανε ότι μπορούσε να μείνει κοντά στον Μαρτίν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Advertisement

Για την τελευταία θέση του βάθρου είχαμε τεράστια μάχη μεταξύ του Τζακ Μίλερ και του Πέκο Μπανάια. Τελικά ο Ιταλός πρωταθλητής της Ducati ήταν εκείνος που επικράτησε μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Ο Μίλερ έμεινε 4ος, ενώ την εξάδα έκλεισαν οι Γιόχαν Ζάρκο και Μάρκο Μπεζέκι οι οποίοι είχαν τη δική τους μάχη μαζί με τον Μαρκ Μάρκεθ ο οποίος τελικά έμεινε στην 7η θέση με την Repsol Honda. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Ντι Τζιαναντόνιο, Βινιάλες και Ραούλ Φερνάντεζ.

Advertisement

Την Κυριακή στις 9:00 το πρωί πραγματοποιείται το Grand Prix της Ιαπωνίας.

Αποτελέσματα Αγώνα Sprint

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Ιαπωνίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις
MotoGP: Μια μαϊμού στο γκαράζ της KTM
MotoGP Ινδίας: Φωτιά στο πρωτάθλημα μετά την πτώση του Μπανάια