Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Εκτός αγώνα και ο Pedrosa

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Εκτός αγώνα και ο Pedrosa

NEWSMOTO

MotoGP: Εκτός αγώνα και ο Pedrosa

NEWSMOTO

Απών από το MotoGP Γερμανίας που θα διεξαχθεί στην πίστα του Σάχσενρινγκ θα είναι και ο Ντάνι Πεδρόσα, γεγονός που δίνει άλλη διάσταση στη μάχη του τίτλου! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός είχε μία πολύ άσχημη πτώση στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, θύμα ενός τρομακτικού high-side, που τον έστειλε αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Κέμνιτζ για περαιτέρω εξετάσεις.

Κι ενώ αρχικά ο προβληματισμός αφορούσε στον ώμο του, είχε μάλιστα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς ώστε να λάβει μέρος στο warm-up, ήρθαν ζαλάδες που τον έθεσαν εκτός μάχης. Αυτές, σε συνδυασμό με τη χαμηλή πίεση αίματος, αναγκάζουν τον εργοστασιακό αναβάτη της Honda να δει τον αγώνα από την τηλεόραση.

Αυτά είναι τα καλύτερα δυνατά νέα για τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του τίτλου και επίσης απόντα από το Σάχσενρινγκ, Χόρχε Λορένθο! Ο Ισπανός που υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στην αριστερή του κλείδα μετά την πτώση της Παρασκευής, τελικά θα δει τη διαφορά του από τον Πεδρόσα να παραμένει σταθερή, στους 9 πόντους.

Advertisement
Advertisement

Ελαχιστοποίηση δηλαδή της ζημιάς, με την προσοχή και των δύο να στρέφεται πλέον στο MotoGP της Laguna Seca. Βέβαια την ίδια ώρα, τόσο ο poleman σήμερα, Μαρκ Μαρκέθ όσο και ο Καλ Κράτσλοου, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αρκετούς βαθμούς και να ψαλιδίσουν τη διαφορά τους από τους δύο απόντες.