Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Moto GP: Τα πάνω κάτω στο Ricardo Tormo

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Moto GP: Τα πάνω κάτω στο Ricardo Tormo

NEWSMOTO

Moto GP: Τα πάνω κάτω στο Ricardo Tormo

NEWSMOTO

Η βροχή προκάλεσε ενδιαφέρουσες κατατάξεις στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής για τον τελευταίο γύρο του MotoGP, που διεξάγεται στην Ισπανία. Στο μόνιμο σιρκουί της Βαλένθια, η βροχή ήρθε από το πρωί. Μαζί της και οι εκπλήξεις, με τον Νίκι Χέιντεν να σταματά τα χρονόμετρα στο 1.44.485 και να τοποθετεί τη Ducati GP12 στη κορυφή! Τον ακολούθησαν ο Ντάνι Πεντρόσα με την εργοστασιακή Honda, ο ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής Χόρχε Λορένθο με την εργοστασιακή Yamaha και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την ιδιωτική Yamaha Tech 3.

Advertisement
Advertisement

Στη πορεία η βροχή σταμάτησε αλλά το πρόσφατα στρωμένο οδόστρωμα να μη προσφέρεται για βρόχινα ελαστικά αλλά ακόμα να είναι πολύ βρεγμένο για τα σλικ, απέτρεψε τους αναβάτες από το να ρισκάρουν πτώσεις.

Χαρακτηριστικό ήταν πως οι Πεντρόσα, Λορένθο, Νοτβιτσιόζο  αλλά και οι Κέισι Στόνερ (Honda), Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda), δεν σημείωσαν καν χρόνο. Με τους συνήθεις υπόπτους απόντες, ήταν μία καλή ευκαιρία για τους αναβατές μοτοσυκλετών CRT να κλέβουν λίγη δόξα.

Ταχύτερος όλων λοιπόν ήταν ο Ράντι Ντε Πουνιέ με την Aprilia της Aspar, μπροστά από τον Μικέλε Πίρο με την FTR Honda της Gresini. Ο Χέιντεν ήταν ξανά ταχύτερος ανάμεσα στα «μεγάλα παιδιά», αν και τέσσερα δέκατα κάτω από τη κορυφαία επίδοση.
[nggallery id=967]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement