Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Moto Guzzi V7 για φανατικούς «Guzzisti»

Ελλάδα 8:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Moto Guzzi V7 για φανατικούς «Guzzisti»

NEWSMOTO

Μια Moto Guzzi V7 για φανατικούς «Guzzisti»

NEWSMOTO

Η Moto Guzzi για πρώτη φορά αφιερώνει μια μοτοσικλέτα σε λέσχη φίλων της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Την περίφημη έκθεση Motor Bike Expo στη Βερόνα της Ιταλίας επέλεξε η Moto Guzzi μια ειδική έκδοση της V7 Stone. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα σχεδιασμένη για να τιμήσει όλους τους φανατικούς φίλους της εταιρείας – γνωστούς και ως Guzzisti – και ιδιαίτερα την κεντρική λέσχη Moto Guzzi Owner Club.

Το Moto Guzzi Owners Club ή πιο απλά «The Clan», γιορτάζει το 2024 δέκα χρόνια ζωής και ήδη έχει 50.000 μέλη. Αυτός είναι ο λόγος που το μοντέλο ονομάστηκε Moto Guzzi V7 Stone Ten. Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην V7 Stone έχοντας ιδιαίτερα χρώματα σε μαύρο και λευκό. Στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ συναντάμε ένα γραφικό σε στυλ καρό σημαίας, ενώ το μαύρο κυριαρχεί στους τροχούς, στο τιμόνι και στα φτερά.

Advertisement
Advertisement

Το λογότυπο από την άλλη είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, το ίδιο και τα αμορτισέρ, ενώ όλη η εξάτμιση εκτός από καινούρια είναι και κατάμαυρη. Στο κομμάτι του κινητήρα, το V7 Stone Ten χρησιμοποιεί τον γνωστό δικύλινδρο V90 των 853 κ.εκ. ο οποίος έχει ελαφρώς αυξημένη ισχύ στους 67 ίππους χάρη στην αναβαθμισμένη εξάτμιση.

Τα υπόλοιπα τεχνικά στοιχεία της μοτοσικλέτας όπως οι αναρτήσεις, τα φρένα και το πλαίσιο παραμένουν ίδια, το ίδιο και ο εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών και ABS. Η καινούρια Moto Guzzi V7 Stone Ten θα διατεθεί στην ιταλική αγορά σε πρώτη φάση με στόχο να κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη το επόμενο διάστημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έκδοση Strada για την Moto Guzzi V85TT (+video)
Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η Moto Guzzi V7 Corsa (+video)
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024

Advertisement