Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έκδοση Strada για την Moto Guzzi V85TT (+video)

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Strada για την Moto Guzzi V85TT (+video)

NEWSMOTO

Έκδοση Strada για την Moto Guzzi V85TT (+video)

NEWSMOTO

Η Moto Guzzi πρόσθεσε για το 2024 μια νέα έκδοση Strada στο δημοφιλές adventure V85TT.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς αμφιβολία το V85TT της Moto Guzzi από το 2019 που πρωτοεμφανίστηκε έκαψε καρδιές με την vintage εμφάνισή του. Το adventure μοντέλο των Ιταλών έχει μοναδικό χαρακτήρα και σίγουρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να συγκριθεί μαζί του. Παράλληλα, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η οδηγική συμπεριφορά και η τεχνολογία του έβαζαν ψηλά τον πήχη στον ανταγωνισμό.

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά του Stelvio, ωστόσο η Moto Guzzi δεν ξεχνάει την V85TT την οποία ανανεώνει και μάλιστα προσθέτει στην οικογένεια μια νέα έκδοση. Η καινούρια V85 Strada έρχεται να πάρει τη θέση της ως μια βασική έκδοση της μοτοσικλέτας έχοντας πιο λιτό εξοπλισμό σε σχέση με τις V85TT και V85TT Travel.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα δεν έχει αλλαγές ακολουθώντας το ίδιο ρετρό μοτίβο. Χαρακτηριστικά είναι τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός, το ψηλό φτερό τύπου enduro και η ψηλή ζελατίνα, ενώ υπάρχουν και τρανταχτές διαφορές σε σχέση με την έκδοση V85TT. Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχουν χούφτες προστασίας στο τιμόνι, δεν υπάρχει προστατευτική ποδιά στον κινητήρα, ενώ λείπει η σχάρα στο πίσω μέρος και τα στηρίγματα του συνεπιβάτη.

Ακόμα μια διαφορά είναι στους τροχούς καθώς η V85 Strada είναι εξοπλισμένη με χυτές ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Ο κινητήρας είναι αναβαθμισμένος με απόδοση στους 80 ίππους από το δικύλινδρο σύνολο των 853 κ.εκ. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, τα φρένα της Brembo, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, οθόνη TFT και Cruise Control.

Advertisement

Οι ανανεωμένες Moto Guzzi V85 αναμένονται την επόμενη χρονιά στη χώρα μας σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Aprilia και Moto Guzzi μάγεψαν με τα νέα τους μοντέλα
Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η Moto Guzzi V7 Corsa (+video)
Επίσημες εικόνες της Moto Guzzi Stelvio λίγο πριν την EICMA 2023