Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια BMW R100RT φτιαγμένη στο χέρι (+video)

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια BMW R100RT φτιαγμένη στο χέρι (+video)

NEWSMOTO

Μια BMW R100RT φτιαγμένη στο χέρι (+video)

NEWSMOTO

Ιάπωνας μηχανικός ανακατασκευάζει μια R100RT χρησιμοποιώντας μόνο χειροποίητα εξαρτήματα.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά μια από τις πιο ισχυρές ομάδες customizing όσον αφορά τις παλαιότερες μοτοσικλέτες της BMW Motorrad προέρχεται από την Ιαπωνία. Οι επαγγελματίες βελτιωτές από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν αποδείξει αμέτρητες φορές την αγάπη τους κυρίως για τις boxer μοτοσικλέτες των Γερμανών κερδίζοντας αμέτρητους διαγωνισμούς με μοναδικής αισθητικής μοντέλα.

Ένα από τα διάσημα γκαράζ customizing είναι το 46 Works του Σίρο Νακατζίμα. Το πιο πρόσφατο δημιούργημα του μηχανικού είναι μια BMW R100RT του 1982 την οποία μετέτρεψε σε ένα… ποίημα. Βασικό χαρακτηριστικό στις δουλειές του Νακατζίμα είναι ότι προσπαθεί τα περισσότερα εξαρτήματα να τα φτιάξει ο ίδιος στο εργαστήριό του και να μην τα αγοράσει έτοιμα από κάποιο aftermarket κατάστημα.

Advertisement
Advertisement

Ο Νακατζίμα για να δείξει την πορεία που ακολούθησε στην αναβάθμιση της R100RT δημιούργησε ένα βίντεο timelapse που αποκαλύπτει τα βήματα που ακολούθησε.

Τα περισσότερα εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν πάνω στην BMW είναι χειροποίητα, όπως το καπάκι του ρεζερβουάρ, η βάση των οργάνων και το μπροστινό μέρος.

Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και αξίζει να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να δείτε την λεπτομερέστατη δουλειά που κάνει ο Ιάπωνας μηχανικός πάνω στην BMW R100RT.

Advertisement

Το timelapse της R100RT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW Motorrad: Στο Βερολίνο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Customizing
Τι είναι το BMW Motorrad Welt που θα παρουσιαστεί η R1300GS;
Face control στα μοντέλα της BMW Motorrad

Advertisement