Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μεγαλώνει η οικογένεια των Caballero (+video)

Ελλάδα 5:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεγαλώνει η οικογένεια των Caballero (+video)

NEWSMOTO

Μεγαλώνει η οικογένεια των Caballero (+video)

NEWSMOTO

Η Fantic παρουσίασε το μεγαλύτερο Caballero με κινητήρα 7000 κ.εκ. από Yamaha.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της Fantic με την Yamaha ήταν και παραμένει πολύ ισχυρή. Στο πέρασμα των χρόνων οι δύο εταιρίες μαζί με την Minarelli έχουν συνεργαστεί σε κινητήρες και μοντέλα, κάτι που συνεχίζεται και το 2023 στη μορφή του νέου Caballero 700.

Μέχρι τώρα, το όμορφο Caballero το έχουμε συναντήσει με κινητήρες 125 και 500 κ.εκ. και πλέον η οικογένεια μεγαλώνει. Η Fantic παρουσίασε την μεγαλύτερη Caballero στα 700 κ.εκ. με τον κινητήρα να προέρχεται από την Yamaha.

Το μηχανικό σύνολο είναι το γνωστό CP2 που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα MT-07 και Tenere 700 και πλέον αποτελεί την καρδιά του ιταλικού scrambler.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της Yamaha αποδίδει 74 ίππους και 70 Nm ροπής έχοντας αποδείξει τόσο την δυναμική του όσο και την αποτελεσματικότητά του. Το δικύλινδρο σε σειρά σύνολο συνεργάζεται με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και τρεις επιλογές οδήγησης (Street, Offroad, Custom) με την Custom να δίνει τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης στον αναβάτη.

Advertisement

Για να μπορέσει η μοτοσικλέτα να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ισχύ η Fantic έχει αυξήσει τη δύναμη πέδησης με έναν μεγάλο δίσκο 330 χιλ. εμπρός και δαγκάνα της Brembo. Οι αναρτήσεις είναι ελαφρώς αναβαθμισμένες με ανεστραμμένο πιρούνι της Marzocchi 45 χιλ. εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ έχει αυξηθεί στα 13 λίτρα.

Advertisement

Στον εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα διαθέτει οθόνη TFT 3,5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας, LED φώτα και τροχούς ακτινωτούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Το νέο Caballero 700 αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες και στην Ελλάδα σε δύο χρωματισμούς και τιμή κοντά στις 9.500 ευρώ.

Βίντεο του Fantic Caballero 700.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fantic και Minarelli παρουσιάζουν το πρώτο τους ηλεκτρικό scooter
Οι δέκα εκδόσεις του Fantic Caballero (+video)
Εκθαμβωτική η Fantic XEF 450 Rally (+video)