Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Οι δέκα εκδόσεις του Fantic Caballero (+video)

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι δέκα εκδόσεις του Fantic Caballero (+video)

NEWSMOTO

Οι δέκα εκδόσεις του Fantic Caballero (+video)

NEWSMOTO

Η Fantic παρουσίασε την πληρέστατη γκάμα των Caballero στην Ελλάδα με δέκα διαφορετικές επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική Fantic Motor είναι σε όλους γνωστή για τις off-road μοτοσικλέτες της και τα αγωνιστικά της επιτεύγματα τόσο στο enduro όσο και στο motocross. Για το 2023 μάλιστα προχώρησε σε μια πλήρη αναβάθμιση των χωμάτινων μοντέλων της παρουσιάζοντας νέες τεχνολογίες και αναβαθμισμένους κινητήρες.

Εκείνο όμως που τραβάει περισσότερο το βλέμμα είναι η σειρά Caballero της εταιρείας. Πρόκειται για μοτοσικλέτες δρόμου τις οποίες μπορεί ο καθένας να ευχαριστηθεί καθημερινά, έχοντας επιπλέον την επιλογή να κινηθεί και σε χωμάτινους δρόμους χάρη στο ιδιαίτερο DNA της Fahttps://www.newsauto.gr/?s=fanticntic.

Advertisement
Advertisement

 

Τα Caballero είναι διαθέσιμα με δύο διαφορετικούς κινητήρες στα 125 κ.εκ. και 500 κ.εκ. Στη μικρή έκδοση των 125 κ.εκ. η εταιρεία προσφέρει τέσσερις διαφορετικές επιλογές στον αγοραστή που είναι οι Flat Track, Scrambler, Deluxe και Rally, η κάθε μία με το δικό της πακέτο εξοπλισμού και αισθητικής. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος με απόδοση 15 ίππους και 11,2 Nm ροπής, το πλαίσιο ατσάλινο και το βάρος 130 κιλά.

Advertisement

Το μεγαλύτερο Caballero είναι το 500 και διαθέτει ακόμα περισσότερες εκδόσεις. Η Fantic έχει δημιουργήσει τις Flat Track, Scrambler, Deluxe, Explorer, Rally και Anniversary. Όλες χρησιμοποιούν έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 449 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 40 ίππους και 43 Nm ροπής, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι πολύ ποιοτικά προσφέροντας μια εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Ο τιμοκατάλογος των μοντέλων Fantic 2023.

Advertisement

Βίντεο με τα μοντέλα της Fantic.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπάει τα καθιερωμένα η Fantic με το Caballero 700
Εκθαμβωτική η Fantic XEF 450 Rally (+video)
Davide Guarneri και Fantic πρωτοπόροι στο Enduro GP