Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έχει και cruiser η QJMotor;

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχει και cruiser η QJMotor;

NEWSMOTO

Έχει και cruiser η QJMotor;

NEWSMOTO

Η πρόταση της QJMotor στην cruiser κατηγορία είναι η SRV 300 με αυθεντικό στυλ και έντονη προσωπικότητα.

Advertisement
Advertisement

Στην γκάμα της QJMotor μπορεί να συναντήσει κανείς adventure, naked, sport touring, classic, 125άρια ακόμα και scooter. Ανάμεσα σε αυτήν την ποικιλία των μοντέλων του κινεζικού κολοσσού συναντάμε επίσης και ένα ιδιαίτερο cruiser το οποίο είναι το SRV 300. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο μοντέλο το οποίο προτάσσει την αυθεντική του αισθητική και την έντονη προσωπικότητα για να δελεάσει το κοινό.

Εκτός από την πολύ προσεγμένη σχεδιαστική δομή του, η SRV 300 είναι εξοπλισμένη με έναν δυναμικό δικύλινδρο κινητήρα ο οποίος ουσιαστικά δίνει ξεχωριστή προσωπικότητα στη μοτοσικλέτα. Πρόκειται για το V2 σύνολο των 296 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 31 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 26 Nm ροπής στις 5.000 σ.α.λ. Το σύνολο συνοδεύεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων δίνοντας έμφαση στην ομαλή λειτουργία, τις ροπάτες επιταχύνσεις και την οικονομία στο καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor, όπως σε όλα της τα μοντέλα, έτσι και στο SRV 300 έχει φροντίσει να το εξοπλίσει με πολύ καλά περιφερειακά προκειμένου η οδηγική συμπεριφορά να είναι ασφαλής και διασκεδαστική. Στις αναρτήσεις λοιπόν συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Αντίστοιχα στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 280 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. πίσω με σύστημα ABS, ενώ οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω.

Το βάρος της SRV 300 είναι αρκετά χαμηλό, στα 164 κιλά, ενώ το ύψος της σέλας είναι μόνο 700 χιλ. κάτι που την κάνει ιδανική για μεγάλο εύρος αναβατών ανεξαρτήτου αναστήματος. Η νέα QJMotor SRV 300 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, πορτοκαλί και μαύρο, στην τιμή των 4.495 ευρώ. Μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας
Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)

Advertisement