Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με σπορ διαθέσεις η νέα BMW R1250R

Ελλάδα 6:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με σπορ διαθέσεις η νέα BMW R1250R

NEWSMOTO

Με σπορ διαθέσεις η νέα BMW R1250R

NEWSMOTO

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της R1250R με σπορ DNA και τεχνολογία αιχμής.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά R της BMW ανέκαθεν ήταν μια μοτοσικλέτα στην roadster κατηγορία με πολλαπλές δυνατότητες να καλύψει πολλές ανάγκες του αναβάτη. Με το πέρασμα των χρόνων και την εξέλιξή της η μοτοσικλέτα γινόταν όλο και πιο αθλητική με αποκορύφωμα το 2023 όπου η R1250R γίνεται μια δυναμική σπορ naked μοτοσικλέτα.

Η BMW Motorrad θέλησε να ανεβάσει λίγο το επίπεδο διασκέδασης του αναβάτη όταν εκείνος θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα τοποθετώντας περισσότερα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και αλλάζοντας ελαφρώς τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις. Στα ηλεκτρονικά, η νέα R1250R διαθέτει νέο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Dynamic της BMW Motorrad.

Advertisement
Advertisement

Περιλαμβάνεται ακόμα το σύστημα Pro στις επιλογές οδήγησης με προαιρετική χρήση του engine drag torque control για ομαλή μεταφορά της ροπής στον πίσω τροχό ακόμα και στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός boxer των 1.254 κ.εκ. οποίος αποδίδει 136 ίππους και 143 Nm ροπής. Συνοδεύεται από το σύστημα ShiftCam στις βαλβίδες το οποίο βοηθάει τον κινητήρα να έχει πάντα την ιδανική ισχύ σε όλο το φάσμα του στροφομέτρου.

Στον εξοπλισμό, η BMW Motorrad έχει προσθέσει οθόνη TFT με στάνταρ τα γραφικά Sport, θύρα USB και μια νέα επιλογή οδήγησης ECO Mode για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Νέα είναι επίσης τα LED φώτα στροφής, τα θερμαινόμενα grip, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό ο χρήστης μπορεί αν συναντήσει ακόμα και ακτινωτές ζάντες!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ:
BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα
Οι BMW Motorrad Days επέστρεψαν στο Βερολίνο
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad

Advertisement