Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα 0:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα

NEWSMOTO

BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα

NEWSMOTO

Οι φίλοι της μοτοσικλέτας έχουν έναν λόγο παραπάνω να μπουν στην οικογένεια της BMW Motorrad.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες μοτοσικλέτας στη χώρα μας με πολύ καλή παρουσία στο χώρο των δύο τροχών. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι οποίες έχουν ανεβάσει το επίπεδο εξυπηρέτησης και εμπειρίας του πελάτη σε άλλο επίπεδο έχοντας μετατραπεί σε σημείο αναφοράς όχι μόνο σε ελληνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μια από αυτές είναι η BMW Motorrad Παπανικολάου στην Πάτρα. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από την οικογένεια του Σπύρου Παπανικολάου και αμέσως έφερε μια φρέσκια αύρα στον κόσμο των δύο τροχών.

Από το 2017 η εταιρεία Παπανικολάου έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της BMW Motorrad στη Δυτική Ελλάδα και με σύμμαχο την τεράστια εμπειρία της έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της προτίμησης των πελατών της BMW. Η σύγχρονη κάθετη μονάδα βρίσκεται στην Πάτρα και διαθέτει μια πλήρη έκθεση μοτοσικλετών, τμήμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών και φυσικά ολοκληρωμένη μονάδα σέρβις για τη μοτοσικλέτα σας.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας μπει δυναμικά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η BMW Motorrad Παπανικολάου διαθέτει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (www.bmwpap.gr) το οποίο θα καλύψει της ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Στο e-shop μπορεί κανείς να βρει μεγάλη γκάμα ρουχισμού της BMW Motorrad, όλα τα μοντέλα εξοπλισμού αναβάτη σε κράνη, αδιάβροχα, μπουφάν και μπότες, ενώ θα περιηγηθεί και σε μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ από εξατμίσεις και αυτοκόλλητα, μέχρι προστατευτικά και ζελατίνες. Παράλληλα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει στο τμήμα ανταλλακτικών (www.bmwmotoparts.gr) ότι χρειάζεται, και η εταιρεία αναλαμβάνει να το αποστείλει σε όλη την Ελλάδα.

Η BMW Motorrad Παπανικολάου έχει να επιδείξει τεράστια εμπειρία και στην τεχνική εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών BMW. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι μηχανικοί αναλαμβάνουν να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μοτοσικλέτα σας και να εγγυηθούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.

Advertisement

Αν πάλι θέλεις να μπεις στην οικογένεια της BMW Motorrad αγοράζοντας ένα από τα μοντέλα της μάρκας τότε το κατάστημα Παπανικολάου θα σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Η γκάμα μοτοσικλετών για test ride είναι πολύ μεγάλη και ο πελάτης θα μπορέσει να δει, να αγγίξει και φυσικά να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα που τον ενδιαφέρει. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και το επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι ανά πάσα στιγμή πρόθυμο να λύσει κάθε απορία στο ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματος. Εκτός από την αγορά, η BMW Motorrad Παπανικολάου δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να ενοικιάσει (www.bmwmotorent.gr) την αγαπημένη του μοτοσικλέτα μέσα από το ειδικό πρόγραμμα ενοικίασης της εταιρείας.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι το κατάστημα BMW Motorrad Παπανικολάου βρίσκεται στην οδό Κανελλοπούλου 52-53 στην Πάτρα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2610-462063 και με email: [email protected].

Advertisement