Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με Android Auto η Honda Gold Wing

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Android Auto η Honda Gold Wing

NEWSMOTO

Με Android Auto η Honda Gold Wing

NEWSMOTO

Η Honda προσφέρει το Android Auto στην τελευταίας γενιάς Gold Wing για να απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα οι αναβάτες της μεγάλης μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Το 2017, όταν η καινούργια έκδοση της Gold Wing είχε ανακοινωθεί στη Βόρεια Αμερική, ήταν η πρώτη μοτοσικλέτα στον κόσμο που ενσωμάτωνε το Apple CarPlay στον εξοπλισμό της. Τώρα με το Android Auto, που διαθέτει και εύχρηστες φωνητικές εντολές, το σύστημα προσφέρει όλα όσα οι αναβάτες χρειάζονται για να μπορούν να είναι με την προσοχή τους αναπόσπαστη στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το Android Auto διευκολύνει την πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές μουσικής, πολυμέσων και μηνυμάτων στη μοτοσικλέτα. Οι αναβάτες μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο δρόμο, ενώ ταυτόχρονα είναι και συνδεδεμένοι, καθώς μπορούν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να ενεργοποιήσουν κάποιες από τις λειτουργίες του συστήματος. Η οθόνη του τιμονιού είναι σίγουρα αρκετά μεγάλη για εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές αν και προτιμότερο είναι να γίνεται η χρήση της, όταν η μοτοσικλέτα είναι ακίνητη.