Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μάζωξη στο Ράντζο του Valentino Rossi (+video)

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μάζωξη στο Ράντζο του Valentino Rossi (+video)

NEWSMOTO

Μάζωξη στο Ράντζο του Valentino Rossi (+video)

NEWSMOTO

Τα «100 χιλιόμετρα των Πρωταθλητών» προσελκύουν και φέτος πολλά μεγάλα ονόματα των αγώνων μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Ο αγώνας «100 Χιλιόμετρα των Πρωταθλητών» ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια από τον Valentino Rossi με αφορμή τη δημιουργία του «Ράντζου» του στην Tavulia.

Κάθε τέτοια εποχή, στα τέλη Νοεμβρίου, μεγάλα ονόματα στον χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας ταξιδεύουν στην Ιταλία προκειμένου να πάρουν μέρος στον αγώνα αντοχής στην πίστα dirt track του Rossi.

Φέτος το θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει ακόμα ψηλότερα καθώς στον αγώνα θα πάρει μέρος ο πρωταθλητής MotoGP 2022, Pecco Bagnaia. Η αναβάτης της Ducati εκτός από το ότι προέρχεται από τις Ακαδημίες VR46, είναι και προσωπικός φίλος του Rossi τον οποίο συμβουλευόταν συχνά στη διάρκεια της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένας πρωταθλητής θα βρεθεί στο «Ράντζο» το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου και δεν είναι άλλος από τον Augusto Fernandez. Ο Ισπανός επικράτησε το πρωτάθλημα Moto2 φέτος και την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο MotoGP με την ομάδα της GasGas. Σημαντικές συμμετοχές είναι εκείνες των Fabio Di Giannantonio, Alex Rins και Jorge Martin, όλοι οι μαθητές της Ακαδημίας VR46 (Bezzecchi, Manzi, Antonelli, Marini, Migno, Morbidelli και Vietti) θα δώσουν το παρόν.

Advertisement

Από τα Superbike θα έχουμε τις συμμετοχές των Bassani και Rinaldi της Ducati, ενώ και ο Danilo Petrucci μαζί με τον Andrea Dovizioso θα οδηγήσουν στον αγώνα των πρωταθλητών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποσύρεται επίσημα το νούμερο 46 του Valentino Rossi
Έγινε πατέρας ο Rossi
Ντεμπούτο για την ομάδα του Valentino Rossi