Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ντεμπούτο για την ομάδα του Valentino Rossi

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντεμπούτο για την ομάδα του Valentino Rossi

NEWSMOTO

Ντεμπούτο για την ομάδα του Valentino Rossi

NEWSMOTO

Ο Valentino Rossi αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες της VR46 με την ιταλική χρηματιστηριακή εταιρεία Mooney να είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

H παρουσίαση έγινε στο ιστορικό θέατρο Rossini στο Pesaro της Ιταλίας.

Οι αναβάτες Marco Bezzecchi και Luca Marini ήταν αυτοί που αποκάλυψαν τις αγωνιστικές Ducati Desmosedici με τις οποίες θα αγωνιστούν το 2022, με το μαύρο χρώμα να είναι αυτό που κυριαρχεί στον χρωματισμό των μοτοσικλετών το οποίο συνοδεύεται από κίτρινο, πορτοκαλί και γκρι σε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο grid του MotoGP.

Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Valentino Rossi, ενώ το ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Pablo Nieto.

Advertisement
Advertisement

Ο Valentino Rossi ανέφερε : ” Ήταν ένας μακρύς δρόμος από τότε που συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Moto3, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ντεμπούτο μας στα MotoGP με μια ομάδα VR46 και τέσσερις νεαρούς αναβάτες που ξέρω ότι θα δώσουν το 100%. Είμαστε εδώ χάρη στην υποστήριξη των χορηγών μας και ειδικά της Mooney, με την οποία έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας“.

Advertisement

Η Mooney VR46 θα έχει και ομάδα στην Moto2 για το 2022. Οι μοτοσικλέτες που θα χρησιμοποιήσει είναι τις Kalex, ενώ οι αναβάτες θα είναι οι Celestino Vietti και Niccolo Antonelli.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
O Valentino Rossi στο Fanatec GT World Challenge Europe
EICMA 2021: Yamaha R1 GYTR αφιερωμένη στον Valentino Rossi
O Valentino Rossi στο MotoGP Hall of Fame