Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Kymco People-S 300i Noodoe: Δύναμη και τεχνολογία

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kymco People-S 300i Noodoe: Δύναμη και τεχνολογία

NEWSMOTO

Kymco People-S 300i Noodoe: Δύναμη και τεχνολογία

NEWSMOTO

Το νέο μοντέλο της σειράς People-S της Kymco χαρακτηρίζεται από δυναμικά στοιχεία και τεχνολογικές εφαρμογές, που το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

 

Η πέμπτη γενιά των μοντέλων People ενισχύεται με μία επιλογή κυβισμού, την οποία προτιμούν όλο και περισσότεροι αναβάτες. Tο People-S 300, εκτός από την σχεδιαστική ανανέωση, έχει δεχθεί και πολλές αλλαγές, σε κινητήρα, πλαίσιο και μετάδοση.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας των 299 κ.εκ.  αποδίδει 27,34 ίππους και πετυχαίνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις και η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Η κεφαλή είναι τετραβάλβιδη και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από επικεφαλής εκκεντροφόρο με ρουλεμάν, προσφέροντας μείωση απωλειών λόγω τριβής της τάξεως του 20-30% σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αθόρυβη λειτουργία και σημαντική μείωση κραδασμών.

Advertisement

Το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα του νέου S 300i είναι κατασκευασμένο στα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα, με έμφαση στην ακαμψία και στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τις αναρτήσεις προκειμένου να εξαλείφονται οι όποιες ταλαντώσεις. Έτσι επιτυγχάνει οδική συμπεριφορά μοτοσυκλέτας. Αντίστοιχων προδιαγραφών είναι και τα φρένα, με το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς, τα δύο δισκόφρενα των 260mm, την τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και τα σωληνάκια «υψηλής» πίεσης να κάνουν τη διαφορά.

Advertisement

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω αυτού, ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς on line, απολαμβάνοντας μια σειρά από παροχές που του κάνουν τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη.

Στο βασικό εξοπλισμό όμως υπάρχουν και όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως full LED προβολέα, φώτα ημέρας DRL, θύρα USB, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζο ανάρτησης αντικειμένων, αλλά και ποιοτικό top case στο χρώμα του scooter.  Η τιμή του People-S 300i Noodoe είναι στα 5.395 ευρώ.

Advertisement