Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Καινούριο σπορ ATV από την Segway

Ελλάδα 5:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καινούριο σπορ ATV από την Segway

NEWSMOTO

Καινούριο σπορ ATV από την Segway

NEWSMOTO

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα το νέο ATV Segway AT5 και στοχεύει να χαρίσει στιγμές οδηγικής ελευθερίας στους αναβάτες που λατρεύουν την περιπέτεια.

Advertisement
Advertisement

Η Segway Powersports συνεχίζει την δυναμική πορείας της στη χώρα μας έχοντας πάντα την στήριξη του Ομίλου Σαρακάκη. Το νέο ποιοτικό και τεχνολογικά προηγμένο ATV που φέρνει στη χώρα μας η εταιρεία είναι το AT5. Πρόκειται για ένα δυναμικό και πολυτάλαντο All Terrain Vehicle το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία με την ανθεκτικότητα καλύπτοντας μεγάλο φάσμα απαιτήσεων του σύγχρονου αναβάτη.

Το AT5 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να μπορεί να κινηθεί το ίδιο άνετα στις ασφάλτινες διαδρομές, αλλά και στις εκτός δρόμου εξορμήσεις. Το ενισχυμένο του πλαίσιο σε συνδυασμό με το αξιόπιστο σύστημα μετάδοσης φροντίζουν για την απρόσκοπτη χρήση του καθημερινά, ακόμα και από επαγγελματίες με αυξημένες απαιτήσεις.

Ο κινητήρας του Segway AT5 είναι μονοκύλινδρος 499 κ.εκ. που αποδίδει 39 ίππους χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο ATV. Το AT5 μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 100 χλμ./ώρα, ενώ χάρη στην αυξημένη του ροπή και το σύστημα μετάδοσης ξεγλιστράει με άνεση από κάθε δύσκολη συνθήκη. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVTech κιβωτίου με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς κατ’ επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Το ATV της Segway διαθέτει σύστημα διεύθυνσης EPS (Electric Power Steering) με τρεις λειτουργίες – Comfort, Typical και Sport, παρέχοντας διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης στο τιμόνι. Τα φρένα αποτελούνται από τέσσερις δίσκους, το διαφορικό κλειδώνει εμπρός και πίσω, ενώ είναι ικανό να κάνει ανάβαση έως και 39 μοιρών.

Για τους πιο σκληροτράχηλους χρήστες το AT5 μπορεί να φορτωθεί μέχρι και 100 κιλά και να τραβήξει 600 κιλά. Από τεχνολογία το Segway δεν πάει πίσω καθώς διαθέτει ψηφιακή οθόνη με σύστημα συνδεσιμότητας Smart Moving που παρέχει πολλές πληροφορίες με πρόσβαση σε αμέτρητα δεδομένα. Το νέο Segway AT5 είναι διαθέσιμο σε έκδοση Short και Long με τιμές που ξεκινούν από τα 6.890 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Segway Snarler AT6L
Πρωτοποριακό hoverboard μετατρέπεται σε Go-Kart
Το νέο Segway Snarler Classic Agro λύνει τα χέρια του αγρότη