Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έκδοση Triple Black για την BMW R1250RS (+video)

Ελλάδα 3:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Triple Black για την BMW R1250RS (+video)

NEWSMOTO

Έκδοση Triple Black για την BMW R1250RS (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad συνεχίζει τις αναβαθμίσεις στη σειρά R ανεβάζοντας τον πήχη στο R1250RS του 2023.

Advertisement
Advertisement

Μετά την R1250R η BMW προχώρησε σε μικρές, αλλά ουσιαστικές αναβαθμίσεις στη δεύτερη μοτοσικλέτα της σειράς, την R1250RS. Οι Γερμανοί ακολούθησαν το σίγουρο μονοπάτι αναβαθμίσεων που τοποθέτησαν στην γυμνή έκδοση ανεβάζοντας το επίπεδο τεχνολογίας και άνεσης της μοτοσικλέτας.

Ο κινητήρας της R1250RS είναι ο γνωστός boxer των 1.254 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 136 ίππους και 143 Nm ροπής. Και εδώ έχει εφαρμοστεί η τεχνολογία ShiftCam στον χρονισμό των βαλβίδων η οποία επιτρέπει περισσότερη αποτελεσματικότητα σε όλο το φάσμα των στροφών. Το μηχανικό σύνολο πλέον συνοδεύει ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Dynamic Traction Control), ρυθμιζόμενο σύστημα φρένου του κινητήρα και τρεις επιλογές οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Μια καινοτομία που επέλεξε να τοποθετήσει στα συστήματα ελέγχου του κινητήρα η BMW είναι το ECO mode. Το συγκεκριμένο σύστημα έρχεται να βοηθήσει τον αναβάτη κυρίως στο ταξίδι να διατηρήσει χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου.

Στην ανανεωμένη R1250RS συναντάμε και επιλογές οδήγησης Pro οι οποίες δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον αναβάτη, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει δυνατότητα συστήματος ελέγχου της ροπής (MSR) για δυναμική οδήγηση ακόμα και στην πίστα.

Advertisement

Στον εξοπλισμό η R1250RS του 2023 διαθέτει πλέον TFT οθόνη με επιλογή γραφικών Sport, USB θύρα φόρτισης και πρίζα 12V, θερμαινόμενη σέλα, μονόσελο κάλυμμα, LED φλας και DRL φώτα ημέρας, επιλογή χρωματισμού Triple Black και σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης (Intelligent Emergency Call).

Advertisement

Βίντεο της νέας BMW R125RS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad
BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα
Οι BMW Motorrad Days επέστρεψαν στο Βερολίνο

Advertisement