Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Καινοτομία της Cardo με συνδρομητική υπηρεσία

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καινοτομία της Cardo με συνδρομητική υπηρεσία

NEWSMOTO

Καινοτομία της Cardo με συνδρομητική υπηρεσία

NEWSMOTO

Η Cardo παρουσίασε το πρωτοποριακό σύστημα Packtalk Custom με δυνατότητα συνδρομητικής αναβάθμισης.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότερες πλέον υπηρεσίες διασκέδασης και επικοινωνίας μέσω διαδικτύου πραγματοποιούνται με συνδρομητικά ετήσια ή μηνιαία συμβόλαια. Οι εταιρείες «ξεκλειδώνουν» πολλαπλές υπηρεσίες των εφαρμογών τους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέροντας διαβαθμίσεις στην εμπειρία χρήσης του προϊόντος (βλέπε Netflix, Amazon κλπ).

Η Cardo, κορυφαία εταιρεία στα συστήματα ενδοσυνεννόησης για δικυκλιστές, τον τελευταίο χρόνο μας έχει παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα στα οποία κυριαρχεί η τεχνολογία και η ποιότητα κατασκευής. Το κορυφαίο της μοντέλο είναι το Packtalk Edge το οποίο παρουσιάστηκε στην EICMA στο Μιλάνο και έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες και η Cardo ανακοίνωσε την έλευση ενός ακόμα πιο πρωτοποριακού συστήματος. Το Cardo Packtalk Custom διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έφεραν το Edge στην κορυφή (σύνδεση με 15 αναβάτες ταυτόχρονα, αναβαθμίσεις over-the-air, αδιαβροχοποίηση IP67 κ.α.), αλλά έχει και έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι. Η εταιρεία πλέον προσφέρει σύστημα συνδρομής στους πελάτες της μέσω της οποίας μπορούν να «ξεκλειδώσουν» πρωτοποριακές υπηρεσίες στην ενδοεπικοινωνία τους.

Η Cardo έχει δημιουργήσει τρία επίπεδα συνδρομών, την Silver, την Gold και την Platinum. Στην περίπτωση της Silver, με 19,99 ευρώ τον χρόνο, ο χρήστης απολαμβάνει μουσική σε cloud, τρία ηχητικά προφίλ και σύστημα ταχείας κλήσης. Στο Gold, με 29,99 ευρώ το χρόνο, επιπλέον υπάρχει διεθνής Bluetooth επικοινωνία, Bluetooth γέφυρα και δυνατότητα σύνδεσης δεύτερης συσκευής. Όσο για την κορυφαία Platinum, με 39,99 ευρώ το χρόνο βρίσκουμε επιπλέον των παραπάνω, φωνητικές εντολές και επιλογή Eco.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι η Cardo συνεργάζεται με την Ducati συνδέοντας το σύστημα System V3 με το σύστημα συνδεσιμότητας επιλεγμένων μοντέλων της ιταλικής μάρκας. Τα προϊόντα της Cardo μπορείτε να τα βρείτε στο Μοτοδίκτυο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Νέες τεχνολογίες για Shoei, Cardo και Alpinestars (+video)
Απόδραση με την Tiger της Triumph!
Επίσημο: Οι KTM, Husqvarna, GasGas στην Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.