Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ιστορική Ducati βρέθηκε άθικτη μετά από 22 χρόνια

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιστορική Ducati βρέθηκε άθικτη μετά από 22 χρόνια

NEWSMOTO

Ιστορική Ducati βρέθηκε άθικτη μετά από 22 χρόνια

NEWSMOTO

Μια σπάνια Ducati MH900e βρέθηκε μέσα στη συσκευασία μεταφοράς της και πουλήθηκε σε 31 λεπτά!

Advertisement
Advertisement

Φανταστείτε να βρίσκεστε σε μια παλιά αποθήκη της Harley Davidson κάπου στην Αμερική και ανάμεσα στα εκατοντάδες μοντέλα της φίρμας από το Μιλγουόκι να συναντήσεις μπροστά σου ένα τεράστιο κουτί αποθήκευσης με το λογότυπο της Ducati πάνω του.

Μπροστά στο συγκεκριμένο σκηνικό βρέθηκαν οι άνθρωποι της «Bring A Trailer» οι οποίοι ανακάλυψαν ένα… διαμάντι από την Μπολόνια,  μια σπάνια Ducati MH900 evolution του 2000.


Η μοτοσικλέτα βρισκόταν άθικτη μέσα στο κουτί μεταφοράς της χωρίς καν να έχει συναρμολογηθεί και όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε, οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας της Harley Davidson που βρισκόταν εκεί παλαιότερα, πουλούσαν επίσης μοτοσικλέτες της Ducati και της BMW. Η συγκεκριμένη MH900e δεν είχε καταχωρηθεί, παρέμενε σφραγισμένη και ουσιαστικά δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς μαζί της.

Advertisement
Advertisement


Η εταιρεία δημοπρασιών «Bring A Trailer» βρήκε την ευκαιρία να βγάλει προς πώληση τη συγκεκριμένη Ducati και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η MH900e του 2000 κατάφερε να πουληθεί σε μόλις 31 λεπτά και μάλιστα στην απίθανη τιμή των 44,2 χιλιάδων ευρώ. Η μοτοσικλέτα πουλήθηκε αυτούσια στο κουτί της και μόλις ο τυχερός αγοραστής την πήρε στα χέρια του την συναρμολόγησε διαπιστώνοντας ότι όντως ήταν σε άψογη κατάσταση και πλήρως λειτουργική.


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται μια ολοκαίνουρια, σπάνια μοτοσικλέτα μέσα στο κουτί της. Πρόσφατα, πάλι στην Αμερική, βρέθηκε μια πάρα πολύ σπάνια Kawasaki ZX-7R K2 σε τέλεια κατάσταση η οποία πουλήθηκε στο αστρονομικό ποσό των 65.000 ευρώ. Για αυτό λοιπόν, αν έχετε καμιά παλιά αποθήκη, ρίξτε μια ματιά μήπως υπάρχει κάποιο «διαμάντι»… ποτέ δεν ξέρεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track
Vespa 60 ετών ζωντανεύει ξανά! (+video)
Δοκιμή: Honda Africa Twin 1100 DCT (+video)