Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Indian Challenger: Bagger με αγωνιστικό DNA

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Indian Challenger: Bagger με αγωνιστικό DNA

NEWSMOTO

Indian Challenger: Bagger με αγωνιστικό DNA

NEWSMOTO

Η Indian δημιούργησε μια Bagger εμπνευσμένη από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα King of Baggers στην Αμερική.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία δύο χρόνια, παράλληλα με το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Superbike (MotoAmerica) πραγματοποιείται ένα πρωτάθλημα το οποίο ονομάζεται King of Baggers. Σε αυτό συμμετέχουν touring cruiser μοτοσικλέτες της κατηγορίας Bagger (με σκληρές πλαϊνές βαλίτσες) και το θέαμα που προσφέρουν είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στον θεσμό είναι η Indian η οποία έχει κατασκευάσει την αγωνιστική Challenger RR και έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες. Για να τιμήσει την συμμετοχή της σε αυτό το πρωτάθλημα η Indian αποφάσισε να δημιουργήσει και μια σειρά μοτοσικλετών παραγωγής Challenger εμπνευσμένες από τους αγώνες.

Advertisement
Advertisement

Η Indian Challenger είναι μια εκλεπτυσμένη touring cruiser μοτοσικλέτα η οποία εκτός από άνεση και τεχνολογίας προσφέρει στον αναβάτη και μια ποιοτική οδηγική εμπειρία. Σήμα κατατεθέν της μοτοσικλέτας είναι ο εκρηκτικός υγρόψυκτος, δικύλινδρος κινητήρας των 1.768 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 122 ίππους και 173,5 Nm ροπής.

Μαζί με τον αποδοτικό κινητήρα η Indian προσφέρει και ποιοτικές λύσεις στις αναρτήσεις και τα φρένα. Στο εμπρός μέρος συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. και πίσω υπάρχει το κορυφαίο μονό αμορτισέρ της Fox με όλες τις ρυθμίσεις. Τα φρένα είναι της Brembo με δίσκους 320 χιλ. εμπρός και 4πίστονες δαγκάνες με ABS, ενώ οι τροχοί είναι χυτοί 19 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω.

Advertisement

Δείτε το βίντεο για τον κινητήρα της Challenger.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επόμενη Indian Forged ανήκει σε X-Fighter (+video)
Μια Indian αφιερωμένη στα… ζόμπι
Η Indian έχει έτοιμο τον μεγάλο αντίπαλο της Nightster (+video)