Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Indian αφιερωμένη στα… ζόμπι

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Indian αφιερωμένη στα… ζόμπι

NEWSMOTO

Μια Indian αφιερωμένη στα… ζόμπι

NEWSMOTO

H Indian μεταφέρει τη διάσημη σειρά «The Walking Dead» σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο Sport Chief.

Advertisement
Advertisement

Η διάσημη σειρά της AMC, The Walking Dead γνώρισε και συνεχίζει να γνωρίζει τεράστια επιτυχία βάζοντας ουσιαστικά για πρώτη φορά τα… ζόμπι στη ζωή μας. Οι πρωταγωνιστές Ρίκ, Ντάριλ, Νίγκαν και πολλοί ακόμα τα βάζουν με τα ζόμπι σε ένα μελλοντικό, φανταστικό σενάριο στο οποίο ο κόσμος έχει καταστραφεί.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Ντάριλ που τον υποδύεται ο Νόρμαν Ρέντους, εμφανίστηκε πολλές φορές με custom μοτοσικλέτες και αυτό φαίνεται πως ενέπνευσε τους ανθρώπους της Indian. Ο Ρέντους μαζί με την Indian και το γκαράζ της Powerplant Motorcycles στην Αμερική ανάλαβαν να δημιουργήσουν την Forged, μια μοναδική Indian εμπνευσμένη από το Walking Dead.

Advertisement
Advertisement

Στο αισθητικό κομμάτι η μοτοσικλέτα έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο βάψιμο που θυμίζει φλόγες πάνω σε μαύρο φόντο. Τη διαδικασία ανέλαβε η WW Cycles και τα χρωμιωμένα στοιχεία προέρχονται από την Garett GAS. Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα έχει αρκετές αλλαγές για να γίνει πιο χαμηλή και μακριά.

Για να γίνει αυτό έχουν αλλάξει τα σημεία σύνδεσης του κινητήρα με το ψαλίδι και τις πίσω αναρτήσεις. Το ρεζερβουάρ έχει λεπτύνει, το ίδιο και η εμπρός μάσκα, ενώ οι τροχοί είναι custom της Morris Mag. Τα όργανα έχουν ανυψωθεί με μια νέα βάση και το τιμόνι έχει γίνει πιο στενό και πιο ψηλό για να δώσει έναν πιο τσόπερ χαρακτήρα στην Sport Chief Forged. Εντυπωσιακές τέλος είναι οι εξατμίσεις της RedThunder.

Advertisement

Η «Forged» Indian Sport Chief θα περάσει στα χέρια του ηθοποιού Νόρμαν Ρέντους, αλλά η Indian υπόσχεται να έρθουν ακόμα περισσότερες Forged, βασισμένες και εκείνες σε ήρωες της αμερικανικής showbiz.

Advertisement

Όταν ο ήρωας του Walking Dead συναντάει την Indian.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Indian να την πιεις στο ποτήρι
Η Indian έχει έτοιμο τον μεγάλο αντίπαλο της Nightster (+video)
Μια Indian αφιερωμένη στον Sebastien Loeb

Advertisement