Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Suzuki σηκώνει τα μανίκια!

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Suzuki σηκώνει τα μανίκια!

NEWSMOTO

Η Suzuki σηκώνει τα μανίκια!

NEWSMOTO

Αισιόδοξα μηνύματα από την Suzuki καθώς ξεκίνησε δοκιμές στο ολοκαίνουριο V-Strom 700.

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki βρίσκεται σε κατάσταση ανασυγκρότησης το 2022 καθώς έχει προβεί σε πάρα πολλές κρίσιμες και σημαντικές ανακοινώσεις.

Η ιαπωνική μάρκα τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε μικρές αναβαθμίσεις και προσθήκες στην γκάμα της διατηρώντας ουσιαστικά έναν «γηρασμένο» στόλο, κυρίως από μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες. Ο κόσμος των δύο τροχών παρόλα αυτά συνεχίζει να στηρίζει την Suzuki αγοράζοντας τα ποιοτικά της μοντέλα, κάτι που σίγουρα συνέβαλε ώστε οι άνθρωποι από το Hamamatsu να κάνουν στροφή προς ένα δυναμικό μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Στην ανακοίνωση της αποχώρησης της Suzuki από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσικλετών (EWC) η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να συσσωρευτούν πόροι προκειμένου να επενδυθούν σε νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα. Το πρώτο δείγμα προς αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται πως είναι ένα εντελώς καινούριο V-Strom.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μας δείχνουν ένα νέο V-Strom με πολλά καινούρια στοιχεία πάνω του. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ο κινητήρας. Η Suzuki εγκαταλείπει το δικύλινδρο σύνολο V2, το οποίο ακολουθεί την εταιρεία από το 2004 και περνάει σε ένα νέο – πάλι δικύλινδρο – σύνολο αυτήν τη φορά όμως σε σειρά. Ο κυβισμός αναμένεται να ανέβει στα 700 κ.εκ. και η απόδοση να ξεπεράσει τους 75 ίππους, ενώ παράλληλα το βάρος της μοτοσικλέτας θα μειωθεί σημαντικά.

Advertisement

Από τις εικόνες διακρίνουμε επίσης ένα νέο ατσάλινο πλαίσιο, αντί για το παραδοσιακό αλουμινένιο περιμετρικό, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω για πιο έντονη χρήση εκτός δρόμου. Σχεδιαστικά, το καμουφλάζ της Suzuki δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για συμπεράσματα, ωστόσο το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι δανεισμένο από το Katana και το χαρακτηριστικό ψηλό εμπρός φτερό παραμένει στη θέση του. Είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο Suzuki V-Strom 700 τον Νοέμβριο του 2022 στην EICMA και ίσως δούμε μαζί του ένα νέο SV700 με τον ίδιο κινητήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής CFMoto 450SR
Αθλητικά παπούτσια Adidas για την Kawasaki (+video)
Wankel κινητήρας, 220 ίπποι, 129 κιλά σε δύο τροχούς! (+video)