Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η νέα BMW M1000RR στο Ride 5 (+video)

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα BMW M1000RR στο Ride 5 (+video)

NEWSMOTO

Η νέα BMW M1000RR στο Ride 5 (+video)

NEWSMOTO

Η εξωτική superbike της BMW Motorrad προστέθηκε στο τρομερό videogame Ride 5.

Advertisement
Advertisement

Οι φανατικοί των videogames αυτοκινήτου έχουν απολαύσει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και ρεαλιστικής οδήγησης μέσα από τους πολύ καλούς τίτλους παιχνιδιών αυτοκινήτου όπως το Grand Turismo και το Forza. Το ίδιο ήρθε να προσφέρει στους φίλους των δύο τροχών το παιχνίδι Ride της Milestone το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια και πλέον είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ψηφιακός κόσμος της μοτοσικλέτας.

Η εταιρεία Milestone ανακοίνωσε τον ερχομό της επόμενης γενιάς του παιχνιδιού το οποίο είναι το Ride 5. Το videogame θα βγει στην αγορά τον Αύγουστο του 2023 και ήδη έχουμε δει τις πρώτες εικόνες τόσο από το gameplay όσο και από τα γραφικά τα οποία είναι άκρως ρεαλιστικά.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα στοιχεία που πρόσφατα δόθηκαν στην δημοσιότητα είναι η προσθήκη τριών πολύ σημαντικών μοντέλων στη λίστα μοτοσικλετών του παιχνιδιού. Πρόκειται για την εξωτική BMW M1000RR, την ημι-αγωνιστική Kawasaki ZX-10RR και την Ducati Superleggera V4 των σχεδόν 100.000 ευρώ. Τα τρία μοντέλα έρχονται να προστεθούν στα εκατοντάδες μοντέλα που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης, αρκεί βέβαια να παίξει, να κερδίσει αγώνες, να μαζέψει credits και να αγοράσει μοτοσικλέτες και εξοπλισμό στον virtual κόσμο του Ride 5.

Στο Ride 5 έχει προστεθεί μια νέα επιλογή που ονομάζεται Rivals και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα online μέχρι και 10 αναβατών σε μια μεγάλη ποικιλία διαδρομών και πιστών. Στο μενού υπάρχει ακόμα και 24ωρος αγώνας αντοχής σε πραγματικό χρόνο, ενώ έχουν προστεθεί καινούριες πίστες όπως η Sonoma Raceway στην Καλιφόρνια, το Brands Hatch στη ΒΡετανία και η διαδρομή του North West 200.

Advertisement

Το νέο Ride 5 θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του Αυγούστου από την Steam για PC και σε Playstation 5 και XBox X/S.

Advertisement

Δείτε το  trailer του Ride 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχονται τα video games με… πραγματικά αυτοκίνητα! (+video)
Ξεκίνησε η επέλαση των video games στα αυτοκίνητα (+video)
Το εσωτερικό του Aiways U6 EV εμπνέεται από τα video games

Advertisement