Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Harley-Davidson El Fuego βάζει φωτιά στο δρόμο

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Harley-Davidson El Fuego βάζει φωτιά στο δρόμο

NEWSMOTO

Η Harley-Davidson El Fuego βάζει φωτιά στο δρόμο

NEWSMOTO

Ένα πλαίσιο γερμανικής κατασκευής, ένας κινητήρας Harley-Davidson Screamin ‘Eagle 110ci (1802 κ.εκ.) και μια απίθανη βαφή είναι τα τρία στοιχεία της custom μοτοσυκλέτας γνωστής ως «El Fuego».

Advertisement
Advertisement

Η Harley El Fuego είναι ένα από τα πιο «καυτά» δίκυκλα που δημιούργησε το γκαράζ Thunderbike στην Γερμανία.

Υπεύθυνος για κυριολεκτικά εκατοντάδες custom (ειδικά φτιαγμένες ή κατά παραγγελία) μοτοσυκλέτες, όλες βασισμένες ή εμπνευσμένες από τα δίκυκλα του Milwaukee, το πλήρωμα του γκαράζ Thunderbike ξεπέρασε τις δυνατότητές του. Πρώτα από όλα, το πλαίσιο. Η Thunderbike έχει περίπου 15 έτοιμα πλαίσια, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να σχεδιάσει μοτοσυκλέτες, που να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα. Αυτό που χρησιμοποίησαν εδώ ονομάζεται «Dragster RS» και είναι περισσότερο ένα κιτ: Περιλαμβάνει το πλαίσιο, τις δεξαμενές καυσίμου και λαδιού, ψαλίδι αλουμινίου, πίσω τμήμα, πίσω άξονας τροχού και βάση σέλας.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι της Harley Davidson βελτιωμένος από την Screamin  Eagle, έχει φτάσει στα 1.800 κ.εκ. και έχει μια εξάτμιση της Thunderbike. Οι τροχοί είναι φτιαγμένοι ειδικά για το δίκυκλο από μασίφ κομμάτι αλουμινίου με ελαστικά Metzeler. Την βαφή ανέλαβε η Kruse Design. Η Thunderbike δεν ανακοινώνει πόσο κοστίζει η «El Fuego», αλλά το κιτ πλαισίου Dragster RS, μόνο, αξίζει περίπου 12.000 ευρώ.

TMC Dumont: Custom μοτοσυκλέτα με κινητήρα από αεροπλάνο!

Custom bike από την Koenigsegg;