Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Σπάει τα καθιερωμένα η Fantic με το Caballero 700

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπάει τα καθιερωμένα η Fantic με το Caballero 700

NEWSMOTO

Σπάει τα καθιερωμένα η Fantic με το Caballero 700

NEWSMOTO

Η Fantic περνάει σε μια νέα εποχή παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο Caballero που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Advertisement
Advertisement

Η Fantic επιφύλασσε μια έκπληξη στο κοινό των δύο τροχών πριν από μερικές εβδομάδες στην Έκθεση EICMA. Παρουσίασε το καινούριο της Caballero 700 το οποίο ερχόταν να προστεθεί στα ήδη δοκιμασμένα Caballero 500 και Caballero 125.

Το ότι παρουσίασε ωστόσο ένα μεγαλύτερο Caballero δεν ήταν και τόσο μεγάλο νέο. Εκείνο που είχε ενδιαφέρον όμως ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά η ιταλική μάρκα χρησιμοποιεί σε κάποιο μοντέλο της δικύλινδρο κινητήρα. Το Caballero 700 είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 689 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 75 ίππους και 68 Nm ροπής και συνοδεύεται από σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control) και τρεις επιλογές οδήγησης (Road, Off-Road και Custom, ενώ κάνει ένα βήμα μπροστά και στο σύστημα πέδησης. Το Caballero 700 διαθέτει σύστημα ABS στροφή με ευαισθησία στις κλίσεις το οποίο απενεργοποιείται όταν θέλεις να κινηθεί σε χωμάτινες διαδρομές.

Οι αναρτήσεις είναι της Marzocchi με ανεστραμμένο πιρούνι 45 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα. Το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 180 κιλά και τα φρένα έχει αναλάβει η Brembo. Στον εξοπλισμό βρίσκουμε οθόνη TFT 3,5 ιντσών, LED φωτιστικά σώματα και ρεζερβουάρ 14 λίτρων, ενώ η Fantic έχει δώσει μια ρετρό αισθητική στο μοντέλο προσθέτοντας κίτρινο number plate πλευρικά και στο εμπρός μέρος.

Advertisement

Η μοτοσικλέτα της Fantic θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα (κόκκινο, μπλε) μέσα στο 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκθαμβωτική η Fantic XEF 450 Rally (+video)
Davide Guarneri και Fantic πρωτοπόροι στο Enduro GP
Θρίαμβος της Fantic στο Internazionali D’ Italia