Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η cruiser πλευρά της Benelli (+video)

Ελλάδα 9:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η cruiser πλευρά της Benelli (+video)

NEWSMOTO

Η cruiser πλευρά της Benelli (+video)

NEWSMOTO

Η Benelli ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό το 502C για το 2023 βάζοντας το cruising στη φιλοσοφία της.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα μοντέλο που ανανεώθηκε σημαντικά για το 2023 από την Benelli ήταν το 502C. Πρόκειται για ένα μοντέρνο cruiser το οποίο βασίζεται στη σειρά Leoncino 500 ακολουθώντας όμως έναν δικό του μοναδικό σχεδιαστικό δρόμο γεμάτο στυλ και δυναμισμό.

Το σύγχρονο cruiser της Benelli ξεχωρίζει αρχικά από τον εμπρός προβολέα ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο DRL φως ημέρας που του δίνει μια μοναδική ταυτότητα. Παράλληλα, το πίσω μέρος έχει έναν πιο ξεκάθαρο cruiser χαρακτήρα που τονίζεται από την κοντή ουρά, το μακρύ ψαλίδι και την βάση πινακίδας τοποθετημένη χαμηλά πίσω από τον τροχό.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Benelli 502C είναι ο γνωστός δικύλινδρος των 500 κ.εκ. που συναντάμε στα TRK και Leoncino. Αποδίδει 47,6 ίππους και 46 Nm ροπής και συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω ρυθμιζόμενο. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους εμπρός και ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Όσο για τον εξοπλισμό, το 502C διαθέτει οθόνη TFT, μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου 21,5 λίτρων, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και στήριγμα της πλάτης του συνεπιβάτη.

Advertisement

Το ανανεωμένο Benelli 502C είναι διαθέσιμο στην τιμή των 6.800 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Βίντεο παρουσίασης του Benelli 502C.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το επόμενο best seller της Benelli, πόσο κοστίζει; (+video)
Απίθανο βίντεο ελληνικής αντιπροσωπείας για την Benelli (+video)
Benelli: Η μεγάλη επιστροφή του «ανεμοστρόβιλου»