Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Honda Hornet 2023: Τα πρώτα σκίτσα

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Hornet 2023: Τα πρώτα σκίτσα

NEWSMOTO

Honda Hornet 2023: Τα πρώτα σκίτσα

NEWSMOTO

Τα πρώτα σχέδια του νέου Honda Hornet κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και οι φήμες για την παρουσίαση του στην EICMA έχουν πάρει φωτιά!

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία των πρωτότυπων σκίτσων έγινε από το Κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης της Honda στη Ρώμη με τον νεαρό Ιταλό Giovanni Dovis (28 ετών) να είναι υπεύθυνος σχεδίασης του Hornet ενώ ήδη έχει σχεδιάσει και το ADV 350.

Όπως όλα δείχνουν η νέα γενιά Hornet θα έχει έναν νέο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, τον οποίο θα μοιράζεται με το αναμενόμενο Transalp.

Ο σχεδιαστής του νέου Hornet, Giovanni Dovis, δήλωσε: «Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda είναι να δημιουργεί κάτι αγνό και λειτουργικό με απλό τρόπο – μοντέλα που είναι ταυτόχρονα όμορφα απλά και συναισθηματικά ελκυστικά. Τα σκίτσα δείχνουν πώς η σχεδίαση Hornet υπόσχεται ευελιξία, δυναμισμό και μικρό βάρος χάρη στις λεπτές αναλογίες, το μικρό ουραίο τμήμα και τις εξαιρετικά έντονες γραμμές. Δημιουργεί μια νέα εμφάνιση με συμπαγείς αναλογίες και έχει σημάδια έντασης και επιθετικότητας από μπροστά προς τα πίσω, περιγράφοντας τον πραγματικό αθλητικό προφίλ του Hornet.»

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Δοκιμή: Honda NT 1100 (+video)
Η Honda γιορτάζει τα 50 χρόνια των θρύλων του Motocross
Δοκιμή: Honda ADV 350 (+video)