Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

H μοτοσυκλέτα της Bugatti

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H μοτοσυκλέτα της Bugatti

NEWSMOTO

H μοτοσυκλέτα της Bugatti

NEWSMOTO

Πώς θα μοιάζει μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα από την Bugatti; Σύμφωνα με τον βιομηχανικό σχεδιαστή Anay Kshirsagar, θα μπορούσε πιθανώς να έχει την εικόνα του project Bugatti Audacieux.

Advertisement
Advertisement

 

Στο μυαλό του Kshirsagar,  τον πρώτο λόγο αυτό είχε η σχεδιαστική φόρμα. Το σχήμα του δίκυκλου πρέπει να είναι δυνατό έντονο, πάνω απ ‘όλα. Πρέπει επίσης να έχει το εμβληματικό σχήμα «C» ώστε με έναν δημιουργικό τρόπο να συνδυάζει την μάσκα σε σχήμα «πέταλου» που είναι το σήμα της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Όταν σχεδίαζε, το πρωτότυπο ο Anay Kshirsagar ήθελε να βεβαιωθεί ότι αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της Bugatti. Ήθελε επίσης να παίξει με όλα τα χαρακτηριστικά που ένιωθε ήταν τα βασικά μοτίβα σχεδίασης που διακρίνουν την Bugatti ως συνολικό πακέτο. Πρέπει να τονίσουμε ότι, αυτό το project είναι καθαρά μια σχεδιαστική άσκηση και ένα τεράστιο παιχνίδι που δίνει απάντηση στην ερώτηση «τι θα γινόταν αν;» Η Bugatti δεν έχει κάνει λόγο για το αν θέλει να μπει στην παραγωγή μοτοσυκλετών με θερμικό ή ηλεκτρικό κινητήρα. Μέχρι στιγμής, αφήνουν όλα τα δίτροχα στην ειδική του Volkswagen Group: Την Ducati.

Το όνομα «Audacieux» σημαίνει στα Γαλλικά «τολμηρό». Ο Kshirsagar είπε ότι ήθελε να διοχετεύσει αυτήν την πτυχή της φιλοσοφίας σχεδιασμού της Bugatti όσο το δυνατόν περισσότερο, σε αυτό το project. Αξίζει να σημειωθεί ότι πουθενά στις σημειώσεις του Kshirsagar δεν αναφέρεται συγκεκριμένα η ηλεκτροκίνηση. Ωστόσο, κοιτάζοντας αυτό το σχέδιο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ως μοτοσυκλέτα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement

 

Advertisement