Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

H BMW Motorrad Hellas συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H BMW Motorrad Hellas συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο

NEWSMOTO

H BMW Motorrad Hellas συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο

NEWSMOTO

Ο πρεσβευτής της BMW Motorrad Hellas τερμάτισε το Rally Dakar και γέμισε περηφάνια όλους τους Έλληνες.

Advertisement
Advertisement

Ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε για δεύτερη φορά στην καριέρα του να λάβει μέρος και να τερματίσει στον πιο απαιτητικό αγώνα στον κόσμο – το Rally Dakar. Ο Έλληνας αναβάτης παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που προέκυψαν φέτος σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και στον τομέα της σωματικής καταπόνησης (σπασμένο δάχτυλο) δεν το έβαλε κάτω και έφερε εις πέρας την αποστολή του φτάνοντας με την Ελληνική σημαία στη γραμμή του τερματισμού.

Η BMW Motorrad Hellas, της οποίας είναι πρεσβευτής ο Βασίλης Μπούδρος, συνεχάρη τον αναβάτη για την υπέρβαση ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην 17η θέση της κατηγορίας Original by Motul και στην 78η θέση στη Γενική Κατάταξη.

Advertisement
Advertisement

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Βασίλης Μπούδρος έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου. Από το 2023 αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα με συμμετοχές σε ποικίλες δράσεις που αφορούν εκδηλώσεις τόσο του BMW Group Hellas, όσο και του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Μπούδρος ήταν ο πλοηγός στην κορυφαία εκδήλωση της BMW Motorrad για το 2023, το BMW M Driving Experience στην πίστα των Σερρών όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις μοναδικές BMW M1000RR και M1000R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επετειακό ρεκόρ για την BMW Motorrad
Θρύλος του customizing παρουσιάζει την BMW R 18 One Eight C
Η BMW Motorrad γλυκοκοιτάζει τα ηλεκτρικά πατίνια

Advertisement