Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

GasGas: Νέα γκάμα μοτοσυκλετών (+video)

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

GasGas: Νέα γκάμα μοτοσυκλετών (+video)

NEWSMOTO

GasGas: Νέα γκάμα μοτοσυκλετών (+video)

NEWSMOTO

Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας η GasGas ανανεώνει ριζικά την γκάμα της, από το μικρότερο δίχρονο MC 50 (50 κ.εκ.) ως το μεγαλύτερο τετράχρονο Cross Country EX 450F.

Advertisement
Advertisement

Η GasGas Motorcycles παρουσιάζει την γκάμα 19 μοντέλων Motocross, Cross country, Trial και Enduro

Από τότε που η GasGas έγινε μέλος του Pierer Mobility Group (ίδια ιδιοκτησία με την KTM), η μάρκα έκανε ένα μεγάλο restart. Οι σχεδιαστές διασφαλίζουν ότι όλα τα μοντέλα προσφέρουν δικό τους χαρακτήρα, στιλ και είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ταχύτητα και ευχρηστία.

Η GasGas κρατά την ισχυρή, υψηλής απόδοσης τεχνική βάση των αγωνιστικών ομάδων. Κάθε ένα από τα δίκυκλα της γκάμας έχει ένα ξεχωριστό ισπανικό στιλ καθώς η εταιρία συνεχίζει να γιορτάζει την πλούσια και περήφανη κληρονομιά που έχει από το πρωτάθλημα Trial και αγώνες Enduro.

Advertisement
Advertisement

Το 2021 σηματοδοτεί την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για τις μοτοσικλέτες GasGas, αφού η εταιρία θα συμμετέχει σε αγώνες στις ΗΠΑ με την βοήθεια ενός σεβαστού ονόματος στο paddock supercross / motorcross: Την Troy Lee Designs.Η ομάδα Troy Lee Designs Red Bull GASGAS Factory Racing Team, η οποία θα αγωνιστεί για το Πρωτάθλημα 2021 AMA Supercross και Pro Motocross στα τμήματα 250 κ.εκ. και 450 κ.εκ.

Μοντέλα Motocross: MC 125, MC 250F και MC 450F.

Advertisement

Mini: Ανανεωμένη και επικεντρωμένη στο μέλλον, η γκάμα μοντέλων διαθέτει τέσσερα mini GasGas, σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών. Τα MC 50, MC 65 και MC 85 επιτρέπουν στους νέους αναβάτες να οδηγούν στο χώμα, με την αυτοπεποίθηση των  καλύτερων μοτοσυκλετών. Η ηλεκτρική MC-E5 είναι εξαιρετικά αθόρυβη και διασκεδαστική μοτοσυκλέτα με μηδενικές εκπομπές και σχεδόν μηδενικό ήχο.

Trial: Βελτιώνοντας και ενισχύοντας μια καθιερωμένη σειρά μοντέλων, για τη συνέχιση της συμμετοχής μας στο άθλημα όπου ξεκίνησαν όλα για την GasGas. Τα μοντέλα 125, 250, 280 και 300 κ.εκ. συνεχίζουν να υπάρχουν με χρηστικές βελτιώσεις.

Advertisement

Enduro: Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς Euro 5 EC για τους ρύπους ήταν το επίκεντρο των αλλαγών στα μοντέλα Enduro. Η γκάμα δίχρονων και τετράχρονων μοτοσυκλετών διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και την τεχνογνωσία από τους αγώνες enduro. Χρησιμοποιώντας μια καλά δοκιμασμένη πλατφόρμα απόδοσης, τα μοντέλα EC 250, EC 300, EC 250F και EC 350F enduro έχουν σαν στόχο την απόλαυση της οδήγησης.

Cross Country: Επειδή η διασκέδαση δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε μοντέλα Motocross  και Enduro και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για μοντέλα αποκλειστικά cross country, οι σειρές EX 300, EX 250F, EX 350F και EX 450F βρίσκονται δίπλα-δίπλα με τα μοντέλα MC και EC μας για να προσφέρουν απόδοση και ευχρηστία εκτός δρόμου. Τα μοντέλα είναι αχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των αναβατών σε μονοπάτια δασών, αλλά και δρόμων, μικρών και μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στη Φινλανδία: Suzuki GSX-R 1000 Super Enduro (+video)

Το DirtFest επιστρέφει με νέα διαδρομή και νέα μορφή!